2012-10-14, 14:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
Napisane przez kwitka13
też zazdroszczę, ja mam tylko kawałek, jak to w szeregówkach, i wiem, że chciałabym więęęęcej
 podobno wczasowe zapładnianie przynosi najlepsze efekty a objawy pikne!
młody z dziadkiem na grzybach, więc z połówkiem mamy czas dla siebie no i było pukanko, po którym miałam takie chwilowe plamienie krwią. Chyba @ nadchodzi...
i mam pytanie: czy korzystałyście może kiedyś z platformy wibracyjnej. To podobno takie ustrojstwo na którym się tylko stoi a to samo wytrząsa tłuszcz... 
|
Weź siostra nie kracz co? Nic nie będzie,żadnej @ koniec kropka przecinek!
A o tej platformie nie słyszałam
Cytat:
Napisane przez iza243
U mnie tez nudy.Zaraz sie trzeba za obiad wziasc 
|
Ja już obiad prawie mam Mąż rosołek zrobił i już dawno zjedliśmy. A ja zrobiłam drugie danie tylko czekamy,aż ziemniaki się dogotują.
U nas dzisiaj ziemniaczki,paluszki rybne i surówka z kiszonej kapustki
Cytat:
Napisane przez lady_malgo
Dzia Anteria, że rozszyfrowałaś mi wypowiedz koleżanki bo nie ogarniałam 
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------
Color- to już ta henna jak uważasz... na twoją odpowiedzialność. Szkoda tylko bo po hennie żadna inna farba Ci się nie przyjmie (tzn. będzie się bardzo wypłukiwać)
Ja dziewczyny wstałam o 11 a położyłam się o 1 w nocy. Teraz czuję się jakbym miałą kaca... Boli mnie cały oczodół i kość policzkowa... Miałam już jutro iść sobie do szkoły ale nie dam rady... wciąż zasmarkana jestem i ociężała
|
No zrobiłam tą henną,ale powiem Ci,że nie chwyciła mi nic. Jak miałam siwe tak mam:/ Trudno się mówi,narazie niczym nie poprawiam.Wstrzymam się jeszcze ten miesiąc z hakiem.
Tu chyba Luna robiła henną jak się nie mylę...
Cytat:
Napisane przez anoxee
Ja również nie skumalam zwrotu "zzygalo mnie", ani "zwymiotowalo mnie". U mnie mówi się, że zwymiotowalam  pozdro z pracy!
|
Z pracy? W niedziele? Biedna Ty
No witam się w porze obiadu. U nas zaraz drugie danie wjedzie na stół
Zrobiłam sobie włosy tym ziołowym ustrojstwem i dojże, że nic nie chwyciło to jeszcze teraz sobie wkręcam,że coś się stanie dziecku. A wszędzie gdzie czytałam to pisali,że tym ziołowym można,że byle by bez amoniaku było:/
min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000 
Minuty MAJ: 1005 min/1000
|
|
|