2012-10-14, 15:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
Napisane przez IsiaG
Dobrze, że się przyznałaś  . Mam nadzieję, że wiadomość o Twoich starankach już jej tak nie zaskoczyła?
|
Nie, na mnie zareagowali normalnie bo wiedzą.
Cytat:
Napisane przez nuna2
Dziś jedziemy oznajmic teściom. biore sie za nadrabianie.
|
To powodzenia z teściami 
Santom udanego wyjazdu 
Cytat:
Napisane przez Anulka_p
Dzień dobry
Ja dziś sama okupuję dom.
|
Mnie się bardzo rzadko zdarza, że nikogo nie ma w domu, ale lubię tak sama czasem zostać 
Cytat:
Napisane przez colorblue
No i mam ogromną radochę bo wstyd się przyznać ale przed ciążą popalałam papierosy, później przerzuciłam się na e-papierosa,ale mimo wszystko co jakiś czas normalnego zapaliłam. I nawet jak zrobiłam test ciążowy to nie umiałam tak rzucić z dnia na dzień  Więc raz na jakiś czas wzięłam z 2-3 pociągnięcia od męża.
A od kilku dni??????
Mdli mnie tak,że na fajki patrzeć nie mogę    Nie palę wcale,a co więcej sam zapach palącego się papierosa powoduje u mnie odruch wymiotny. Mąż przy mnie nie pali,wychodzi z mieszkania i dzięki temu ogranicza się sam bo mu się nie chce tak wychodzić za każdym razem 
Wiem,że dla wielu z Was to żadne osiągnięcie bo nie macie/miałyście z tym problemu. Dla mnie jednak ma ogromne bo uwolniłam się od fajek całkowicie!!! 
|
Ja uważam to za osiągnięcie więc 
Cytat:
Napisane przez kooocur
Laski ja pisze z tekefonu.Testuje jutro..poki co mdli mnie okropnie...mam ciutke bialego sluzu i wielkie cycki...
|

Cytat:
Napisane przez kwitka13
i mam pytanie: czy korzystałyście może kiedyś z platformy wibracyjnej. To podobno takie ustrojstwo na którym się tylko stoi a to samo wytrząsa tłuszcz... 
|
nawet bardzo nie wiem co to jest ale nie bardzo wierzę żeby tłuszcz sam został wytrząśnięty nie zależnie od sposobu. Bez pracy samo nic nie przyjdzie. Myślę że to sposób na naciąganie nieświadomych ludzi 
Cytat:
Napisane przez lady_malgo
----
Color- to już ta henna jak uważasz... na twoją odpowiedzialność. Szkoda tylko bo po hennie żadna inna farba Ci się nie przyjmie (tzn. będzie się bardzo wypłukiwać)
|
Spadłaś mi z nieba bo już miałam taką henne w ręce ostatnio ale nie kupiłam w końcu. I już nie kupię
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku
01.12.2012 [*]
|
|
|