Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak Ściągnąć Tipsy Żelowe - Nie Spiłowując
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-05-10, 15:33   #10
anus1a
Przyczajenie

Dot.: Jak Ściągnąć Tipsy Żelowe - Nie Spiłowując

Cytat:
Napisane przez kal1nka
WITAM MOJE PANIE

MAM DOSYC DUŻY PROBLEM OTÓŻ:

2 TYG TEMU MIAŁAM ZDEJMOWANE TIPSY ŻELOWE Z BIAŁYM TIPSEM, GDYŻ TA BIAŁA KOŃCÓWKA ODROSŁA

W TYM SAMYM DNIU BEZPOŚREDNIO PO, MIAŁAM ZAKŁADANE TIPSY JUŻ NA PRZEŹROCZYSTYM TIPSIE

PRZY SPIŁOWYWANIU ŻELU PAZNOKCIE BARDZO MNIE BOLAŁY, PODOBNO PŁYTKA JEST NIEŹLE ZNISZCZONA (ROBIŁAM TE MOJE PIERWSZE U KOGO INNEGO), JAK WKŁADAŁAM RĘCE POD LAMPĘ BY ŻEL SIĘ UTWARDZIŁ TAKŻE MNIE NIEŹLE SZCZYPAŁO

NO I MINĘŁY 2 TYG... NA LEWEJ RĘCE POD 3 PAZNOKCIE PODESZŁO MI POWIETRZE I TO SPORO, NA ŚRODKOWYM NAWET ŻEL MI ZSZEDŁ DO CONAJMNIEJ POŁOWY PAZNOKCIA JAK NIE DALEJ - NIE WYGLĄDA TO DOBRZE

NIE PLANUJE TIPSÓW DALEJ, POZA TYM NIE WYOBRAŻAM SOBIE ISC NA POPRAWKĘ BY MI ZNÓW PIŁOWANO PAZNOKCIE BO CHYBA BYM PADŁA Z BÓLU..

I DLATEGO MOJE PYTANIE - DO OSÓB KTÓRE SIĘ ZNAJĄ NA TYM - JAK MOGĘ ŚCIĄGNĄĆ TEN ŻEL+TIPSY BY MI ODPADŁY W INNY SPOSÓB NIŻ POPRZEZ SPIŁOWANIE? JAKIEŚ "ACE", ACETON ? NIE WIEM..... DAJCIE JAKIŚ SPRAWDZONY SPOSÓB PROSZĘ, BO MAM NIEMAŁY PROBLEM A MOJE RĘCE N I E W Y G L Ą D A J Ą (

pomocy!

Z tego co opisujesz Pani stylistka ,która za pierwszym razem zakładała Ci paznokcie zbyt mocno spiłowała naturalną płytkę, ale piszesz że te drugie są podpowietrzone to najwyraźniej tez zostały źle założone. Niestety jeśli chodzi o żel to trzeba go spiłować pozostawiając jednak cieńką warstwę tak aby nie odsłonić i naraźić na czynniki zew. i tak już przyniszczonej słabej płytki. Najlepiej w tym celu udać sie do dobrego salonu, który profesjonalnie wykona ten zabieg!

anus1a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując