Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-14, 21:24   #689
ameliar
Zadomowienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Witaj! Tak celowo chcecie rozpocząć starania bezpośrednio po odstawieniu tabletek?
Ja jestem już od sierpnia na wątku ale dopiero teraz oficjalnie zaczynamy się starać. Pewnie nie czytałaś wcześniejszego wątku więc Ci opowiem
Otóż my się staramy od ponad 2 lat. ale przez zaburzenia hormonalne niestety nie możliwe było zajście w ciąze bo ja nawet miesiączek nie miałam. W lutym byłam w szpitalu i okazalo się ze mam za wysokie poziomy androgenów które blokują owulację. Dlatego dostałam na pół roku antyki które zbijają poziom tych złych hormonów. Zrobiłam badania- pięknie zeszły wyniki więc wczoraj skończyłam opakowanie tabsów i zabieramy się do działania musimy odrazu po odstawieniu bo niestety po paru miesiącach hormony znów wzrosną

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Kraboo Pokaż wiadomość
mam nadzieje chyba sie nie doczekam 18 i jutro rano pobiegne po test.
tak wgl to mam na imie Agnieszka i pewnie jestem najmlodsza z Was bo mam 19 lat
nie wiek a chęci się liczą
o to obyśmy mieli jutro kolejną fasolkę i dobrą wiadomośc na wątku
a który to Wasz cykl? pierwszy?

"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca" Paulo Coelho
(maj 2010-...)

ameliar jest offline Zgłoś do moderatora