Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-14, 23:17   #4498
przedpo
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
przd sex, sex, sex- i czekolada
A tak poważnie to ujędrniać skórę- i to się tyczy wszystkich Im więcej skórze damy- tym lepiej ją przygotujemy i więcej potem wytrzyma Pilingi jak najbardziej plus balsamik do tego mogę być te dla kobiet w ciąży- to specjalistyczne specyfiki które mają wszystko czego nam potrzeba do tego są bardzo bezpieczne

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Będziesz mogła biegać- ale w sportowcu i dopiero po kilku miesiącach

Etat w klinice- a który lekarz by mnie znosił
Nie tylko lekarz się liczy. Przede wszystkim pacjentki . Myślę, że funkcję jakiegoś coacha powinni Ci wymyślić.

Słuchajcie, ale jeżeli chodzi o skórę kobiet w ciąży, to słyszałam opinie, że nawilżanie, jak najbardziej, ale wszelkie kosmetyki ujędrniające w momencie rozciągania się skóry nie, bo to napina włókna kolagenowe i wtedy są jeszcze bardziej narażone, na pękanie (czyt roztępy), więc już sama nie wiem.

Zaczynam chyba żyć cyckowo wirtualnym życiem .
Czas spać, bo bez cycków czy z cyckami, do pracy trzeba rado wstać

Dobranoc!

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Nie tylko lekarz się liczy. Przede wszystkim pacjentki . Myślę, że funkcję jakiegoś coacha powinni Ci wymyślić.

Słuchajcie, ale jeżeli chodzi o skórę kobiet w ciąży, to słyszałam opinie, że nawilżanie, jak najbardziej, ale wszelkie kosmetyki ujędrniające w momencie rozciągania się skóry nie, bo to napina włókna kolagenowe i wtedy są jeszcze bardziej narażone, na pękanie (czyt roztępy), więc już sama nie wiem.

Zaczynam chyba żyć cyckowo wirtualnym życiem .
Czas spać, bo bez cycków czy z cyckami, do pracy trzeba rado wstać

Dobranoc!

Ale jeszcze poszłam sobie ponownie zaaplikować balsam w nawiązaniu do powyższego watku
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora