Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Makijaż wg wizażystki DEBORAH oraz...mój:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-15, 20:42   #15
candibar
Zakorzenienie

Dot.: Makijaż wg wizażystki DEBORAH oraz...mój:)

Bardziej podoba mi się makijaż wykonany przez ciebie, jedyna uwaga: kolorystyka na oczach gryzie się z tą na ustach. Co do tego makijażu z pokazu, to nie jest zły, podobasz mi sie w nim, jednak, jak sama zauważyłaś troszke bezpłciowy

Cytat:
Napisane przez Dewjani Pokaż wiadomość
czesc, pomijając kwestię makijażu, kolorów etc., chciałam nawiązać do samych niby-wizażystek, które często na takich pokazach występują. otóż jestem świadkiem tego, iż dziewczyny, które się tam tytułują mianem WIZAŻYSTEK w znakomitej częsci są zwykłymi dziewczynami wziętymi w biur hostess. skąd to wiem: otóż kilka moich koleżanek ze studiów bywała na takich pokazach firm, min. l'oreal; heleny rubinstein; estee lauder, i in. pytałam się jednej z nich czy 'przechodzą' jakieś krótkie przeszkolenie, odpowiedziała mi, że "no coś ty! po prostu dajesz się ponieść fantazji..."...
z pewnością część osób, które tam 'malują' to prawdziwi wizażyści, ale prawda jest taka, że hostessy są o wiele 'tańsze' niż profesjonaliści...
kopara opada...
candibar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując