Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-15, 13:00   #654
nitka_88
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Kochane
Dzisiaj kończę 29 lat - ostatni raz 2 z przodu
Z taj okazji stawiam niskokaloryczne ciacho i malusieńką lampkę szampana, a dla mam nie karmiących bardzo dużą lampkę

Amelka przespała ładnie całą noc - od 22 do 6, potem ją nakarmiłam przebrałam i śpi dalej. Mam nadzieję, że przez dłuższą chwilę, a ja będę miała czas na wizaż

Edit:
zapomniałam o torcie i szampanie
Wszystkiego Najlepszego kochana! Spełnienia marzeń i samorealizacji
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej

Melduję, że Luśka kończy dzisiaj 4 miesiące i po raz kolejny stwierdzam, że ten czas zdecydowanie za szybko leci!
To juuuż!? O kurde, no to i
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
tak w ogole tez mam zamair pisac bloga
Pisz, pisz
Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
Wczorajsze zdjęcia Nadii
Jaka klusia roześmiana

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
dziewczynki my już po szczepionce-był ryk, ale zaraz się uspokoiła, szczególnie niezadowolona była ze smaku szczepionki na rotawirusy....

ale naj naj najciekawsze jest to, że waży Moja Lila 5800g
czyli, że w miesiąc przybrała 1300!!!czy to nie za wieleja nie chcę by była przekarmiona, ale je tyle ile chce, nikt jej nie pcha....pediatra powiedziała, że ok, ale co Wy o tym myślicie??ona ma teraz dokładnie 2,5 miesiąca....może jakoś by jej ograniczyć jedzenie, ale jak??zresztą nie je jakoś super dużo, ale mało też nie...troszkę się martwię...
Mój Alex przybrał 800g w 9 dni A wcześniej też miał mały przyrost, więc zakładam, że to tak w ramach wyrównania Niczym się nie przejmuj
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Macie prezent - 4 miesięczniaka
nie nadrabiam bo pewnie zaraz dziecko się obudzi na jedzenie a potem muszę wyjść. To znaczy spróbuję Was poczytać, ale nie wiem czy dam radę

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
alee mam zaleglosci!! w sobote wieczorem mielismy chrzest bylo super, normalnie byla aniolkiem cala msze i przyjecie w ogole msza wieczorna sobotnia byla bardzo uroczysta, bo bylo nabozenstwo fatimskie i byl chor i msza z kazaniem. udalo sie super! sara cala msze spala i patrzala na swiatelka na zmiane i dobrze bo cala msze stalismy przy oltarzu
chrzciny robilsmy w wynajetym domku... normalnie armagedon byl przed z gotowaniem i wozeniem jadla na miejsce, a pozniej bylo fajnie
chrzestny pierwszy raz widzial mala bo mieszka na drugim koncu polski i bylam milo zaskoczona tak sie dobrze z nia dogadywal. wrecz zabieral ja ode mnie, spala mu na rekach, duzo sie chichrala ze az tatus byl zazdrosny o chrzestnego ciesze sie ze juz po... mala dostala glownie kase, ale tez maskotki, ubranka duzo wieksze na pozniej, zestaw zabawek do piaskownicy ,pismo sw dla dzieci, lancusek z medalikiem i jeszcze inhalator bo przycisnieci do muru wymysllismy taki prezenyt- jest w ksztalcie usmiechnietej glowy krowki
Super, że wszystko się udało
Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Hej! My mieliśmy wyjazdowy weekend więc nie było jak się odezwać i widzę, że mam co nadrabiać. Za to odwiedziliśmy znajomych, inni odwiedzili nas i zaliczyliśmy wypad na zakupy oraz baby szafing gdzi małym kupiliśmy kilka ubranek i leżaczek FP http://allegro.pl/bujaczek-fisher-pr...700627695.html. Małej bardzo się on podoba bo gra i świeci.
Najpierw jednak się pożalę... Bodajże nitka pytała się o skutki uboczne brania cerazette. Ja biorę odpowiednik - Azalię i niestety wczoraj @ przylazła! Po 10 dniach brania! Po dwóch dniach było jednodniowe plamienie a teraz @! Brzuch mnie boli, nogi mdleją i mam ochotę komuś przyłożyć!
Idę nadrabiać póki mała śpi...
Tak, to ja pytałam. Witaj w klubie czerwonych twarzy
Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Hej, dziś Martynka kończy 3 miesiące!!!
Czyli od dziś koniec z kolkami i płaczem No, najdalej od jutra

A tak serio to Martynka dziś w nocy nie miała wzdęć A teraz ucina sobie już drugą dziś drzemkę

I dla Marcinka też i jeszcze

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora