Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-15, 13:50   #4996
marzenka1984
Rozeznanie

Dot.: Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
czyli to dzisiaj ten dzien zacny

dzisiaj miałam pierwszą kolizję w soim życiu jadę sobie główną drogą a tu nagle dostałam strzał w bok naszczescie w tyl a nie w przód bop tam siedział Jaśko no i nawet się nie oglądałam tylkko telefon i na policję a że rozmawiąłam z teściową przez telefon to mój Tzet był w sekundę. Potem tesciowa przyjechała po Jasia a my sterczeliśmy i czekaliśmy na policję. nam się nic nie stało na szczescie ale jakby cos Jasiowi się stało to bym faceta za☠☠☠☠☠☠☠ila.
więc mój forescik został uszkodzony niestety, po za tym okazało się ze pare dni mamy nie wazny przeglad i doczepili mi sie do dokumentów bo mam nie zmienione prawo jazdy i teraz na szybko musze sie zameldowac w ostrowie i zmieniac dokumenty od rana wiec latam przez ten gupi wypadek. sie strachu najadłąm i jestem ogllnie cala w stresie jeszcze no ale trudno. a wogole facet probowal zwalic wine na mnie powiedzial mi ze mogla mnie pani przepuscic no pewnie ja na głownej a on wymusza pierwsszenstwo

no i kawiarnie zaczeli robic i tam jest taki syf ze masakra i codziennie teraz musze tam byc

no to tyle ide sobie zapalic z tego wszystkiego
O kurcze dobrze, że nic się Wam nie stało!! Debil jeden ja bym mu nagadała.

A powiedz mi bo w ulotce tego sprayu napisane jest, żeby nie stosować przy karmieniu piersią a ja jednak troszkę karmie więc nie wiem czy stosować to czy nie ja chce żeby mi się zakleiła ta dziurka bo juz mnie to irytuję i martwię sie, że jednak cos nie tak.
marzenka1984 jest offline Zgłoś do moderatora