Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-15, 13:27   #4518
Kaori_91
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Hej,
jestem nowa ale od pewnego czasu podczytuję sobie to, o czym piszecie. Jestem już po zabiegu, dokładnie dziś jest 3-ci dzień, bo operację miałam 12.10.12r. Bardzo długo zbierałam się z tym, aby ujawnić swój problem, z którym borykałam się przez tyle lat. U mnie wyglądało to tak, że byłam jak amazonka. Zawsze miałam ogromną asymetrię ale problem tkwił głównie w tym, iż lewej piersi to ja nie miałam tak na dobrą sprawę, płaska klata z sutkiem- jak u faceta albo dziewczynki w wieku 10 lat (nawet chyba one mają większe ). Także decyzja zapadła- cycochy są zrobione ale niepokoi mnie kilka spraw . Przede wszystkim po operacji strasznie napuchł mi brzuch a miałam płaski, umięśniony, bo dużo ćwiczyłam- teraz wyglądam jak w 6-tym miesiącu ciąży, zwłaszcza podbrzusze, okropne to jest, karykaturalne i bardzo mnie boli ten brzuch . Czy Wy też tak miałyście? Od czego to może być- przeciwbólowych leków? Po jakim czasie taki brzuch znika jeśli już? A kolejna sprawa to dziwny ból, raczej już nie ból jako taki, a mam wrażenie, że te cycki to mi zaraz eksplodują. Po jakim czasie mija takie wrażenie?
Kaori_91 jest offline Zgłoś do moderatora