2012-10-16, 08:02
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Dzień dobry 
Ale fajnie, wyspałam się! Pawełek zasnął o 22 i karmiliśmy się tylko o 3 a pobudka o 7.30 Pięknie! I aż go dzisiaj pochwaliłam, że tak ładnie pospaliśmy 
Pumas, zazdroszczę tych zajęć fitness z dziećmi..ale pewnie bym była mega zestresowana czy P. nie będzie płakał. Chociaż tak teraz myślę, że w sumie to nie wiem skąd moje obawy. On tak mało płacze 
Ale jutro wybieram się z koleżanką ze szkoły rodzenia na basen...i cieszę się strasznie bo ten basen chodził mi po głowie już daaaawno, dawno temu 
Cytat:
Napisane przez karolka110
dzięki Cioteczki 
noc spokojna-gorączka nie wróciła    , Mała budziła się na spanie o 3 i 5 i teraz jeszcze lula spokojnie  wstawałam w nocy i sprawdzałam jej temperaturę-było ok, teraz też nie ma, więc mam nadzieję, że to już koniec przygód?? czy to znaczy, że będzie gorączkować po każdej ze szczepionek, czy nie ma na to reguły??
ja już się oporządzam, bo dziś idziemy z Lilką na spotkanie z dwiema cudownymi Cioteczkami  zapowiada się miły dzień 
|
No to super, że nocka bez przygód Jak się raz gorączka pojawiła po szczepionce to nie znaczy, że zawsze tak będzie. Miłego dnia z cioteczkami
|
|