Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-16, 09:46   #816
prince_polo
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III

depoison ja mam 5 kocykow 2 grube i 3 polarowe. Ale kupie dzis jeszcze jeden gruby.

mamka moja je 7-8 na dobe. ale to zarłok jest

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
ja dzisiaj tez zaglebialam temat i wyczytalam ze dzieci na mm tez powinny miec rozszerzane diete po 6 miesiacu wraz ze skonczeniem podawania mleka poczatkowego a przejsciem na 2 ktore jest od 6 miesiaca zycia.
moja kolezanka ma ponad 4 miesiecznego synka i juz podaje mleko 2 no i od prawie miesiaca te serki homo i kaszke

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

wanilka slicnzy avatarek

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Właśnie dzwonił mój brat-kupił bilety na grudzień Ale się cieszę, że przyleci
to swietnie
Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość

Ciastek ja też walczę ze sprzedawcą z all. Wysłał mi paczkę z 4 golarkami do ubrań, zapłaciłam za kuriera. Jedna z maszynek nie działa, druga jest cała popękana. Sprzedawca mi odpisał, że powinnam była spisać protokół z kurierem. Sorry, ale paczka nie była z zewnątrz w ogóle uszkodzona w ciula sobie leci, teraz patrzyłam i też dostał negatywny komentarz za to samo co u mnie
masakra. Ona tez ma negatywa zato ze swteerki przyszly za duze! no i ta lampka zolw bardzo fajna jest ale przyszła porysowana w kilku miejscach. Pisałam do pana ale powiedzial z emu sie to pierwszy raz zdazyło zebym odesłała i on da nową. Ale stwioerdziłam ze nie bede odsylac bo nie widac az tego no i to nie jest rzecz ktorą sie Rozi bawi tylko bedzie stała na komodzie i swieciła wiec nie przeszkadza to az tak. W kazdym razie Pan byl mi;ly. Wiec negatywa od emnie n ie dostał . A ta cipa zasluzyla
Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Słyszałyscie o tych sukach-opiekunkach ze żłobka z Wrocławia?? ja pierdzielę!!!!
ja nie slyszałam ale przeczytałam tutaj, masakra....
Cytat:
zgadnijcie kto przyjechał...
Cytat:
już była kłótnia, bo się o mnie czepia do tż... Chyba przeniosę się do mamy na ten czas
masakra wez jej pwoiedz ze bedzie miala z ciastkiem doczynienia i ze snikers jej zrobi masakre piłą mechaniczną

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora