2012-10-16, 08:43
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brąz ZIMNY czy POPIELATY....czescII -wątek zbiorczy.
Cytat:
Napisane przez Laity
Zyta Już nie chciałam nic pisać, ale jak zobaczyłam kolor, który wyszedł u mnie, to mimo iż jestem z niego całkiem zadowolona, stwierdzam, że dojście do naturalnego, zimnego jasnego brązu będzie graniczyć (przynajmniej u mnie) z cudem.
Dziewczyny, myślicie, że jest sens, żebym dopiero teraz zakwasiła włosy po tym swoim piątkowym farbowaniu? Niby pamiętałam, że trzeba to zrobić, ale moje lenistwo wzięło górę i niczym nie zamknęłam łusek...
|
Ta Twoja mieszanka spoko wychodzi na Twoich włosach... za pierwszym razem nie masz co oceniać już Ci mówiłam że za pierwszym razem nie bedzie spektakularnego efektu, ale jak pozostaniesz przy niej i pofarbujesz jeszcze z 2 razy to za każdym razem będą coraz chłodniejsze wiec za 2 miesiące (czy tam co ile farbujesz) powinno być jak chcesz 
A co do zakwaszania włosów można to robić nawet po każdym myciu włosy sie wtedy mega błyszczą ja do 2 litrów wody wlewam 2 łyżki octu jabłkowego i maczam w tym włosy a potem resztą polewam (i już tego nie spłukujemy) włosy super 
Dodaje resztę zdjęć: Goldwell 6BS na wodzie 6% (powoli zaczynam sie do niego przekonywać) 
1,2,3 - (przed farbowaniem) sprany goldwell 6NN
4,5,6,7,8 - po farbie goldwell 6BS na wodzie 6%
Edytowane przez Veroniqe22
Czas edycji: 2012-10-16 o 08:59
|
|
|