Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-16, 10:45   #844
ewka5891
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III

Hej

nocka dobra, bez żadnych problemów
matka ma chwile czasu na wizaz a dziecko lezy w łóżeczku i gada do siebie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
tz wzial torbe z kanapkami i torbe z pampersem ktory zmieniałam z kupą I co?? dzownbi przed chwila ze cos mu w reklamowce smierdzi a on kanapki wyrzucił a pampersa se wzial na sniadanie
hehe, ale sobie śniadanie zaserwował

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
i po wyjatkowo długiej nocy, mały spał 9 h a wcale przed spaniem nie pojadł, to nasz rekord, myślałam że mi piersi eksplodują
Pumas, zazdroszczę tych zajęć fitness z dziećmi, u nas nie ma szans
9 godzina, zazdroszczę

też bym sobie poszłana taki fitness, rozruszać się trochę

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
też mam parcie na kp tym bardziej, że mocno o to walczyłam i dużo poświęciłam, żeby karmić piersią. A poza tym właśnie odkrywam nowe zalety karmienia piersią - to jest pierwsza nauka żucia dla dziecka, najlepiej też rozwija mięśnie odpowiedzialne za mowę
ja tez raczej mam parcie na kp. W nocy wystawiam cycka, mały je i matka może przysnąc sobie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hej
U nas pogoda tragiczna I jeszcze tż zaspał i pojechał do pracy prawie godzinę spóźniony Mam nadzieję, że nie zwolnią go, bo w końcu jest pracownikiem agencyjnym... ale tak myślę, że jak już 1,5h nie wraca to może został w pracy
Jutro jedziemy składać wnioski o paszporty dzieciom-już jestem chora jak pomyślę że mamy tam jechać

Na pocieszenie tylko dodam, że Marysia kończy dziś 3 miesiące I powiedzmy, że ma też imieniny-dzisiaj jest Jadwigi, a ona ma tak na drugie imię
pogoda u mnie pewnie identyczna, mogę zapomnieć o spacerze

oby z pracy TZ było spoko oni są przyzwyczajeni do spóźnień pewnie, bo szkoci to różnie podchodzą do swojej pracy i mo9że nie będzie tak źle

my na szczęście sprawy paszportowe mamy za sobą. jak składaliśmy podanie był sajgon, ludzi masa... jak odbierałam to już luz 2 osoby więc spoko było

dla Marysi

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."

Edytowane przez ewka5891
Czas edycji: 2012-10-16 o 10:47
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora