Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-16, 10:18   #174
scarlett26
Zakorzenienie

Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)

Cytat:
Napisane przez Gumisiek007 Pokaż wiadomość
Popatrz na to z drugiej strony, będziesz miała większe mieszkanie

taaa, ale komuny nie mam ochoty zakładać

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
U mnie słońce niby ale zimno fchuj
Wychodzę do dentystki sadystki jak będę sie w miarę czuła pojadę do sklepu z akcesoriami do craftu
szkoda, że u nas nie ma takich sklepów - tylko coś tam w empiku, coś tam w papierniczych, coś tam na allegro....

oooo, odnośnie takich rzeczy - szukam czegoś - Gumisiek pewnie wie - widziałam na YT na jednym filmiku - mam kilka zasubskrybowanych kanałów i oglądam - dziewczyna mieszka w Stanach i bawi się w Perfekcyjną Panią Domu - ma wszystko tak zorganizowane, że szok - i miała takie urządzonko, do drukowania takich naklejek, że sobie np. naklejała to na jakieś plastikowe pojemniki, w których coś trzymała, albo na przyprawy w kuchni... Chciałabym mieć coś takiego na moje milion pięć segregatorów, bo gryzmolę, a tak miałabym ładnie popodpisywane, jak już będę miała bibliotekę i zrobię skok na Ikeę, żeby je zakupić

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
U mnie cieplo, troche mglisto ogolnie spoko
Scarlett - a probowalas herbaty imbiorwej? mi troche lagodzila nudnosci,

dzisiaj bede piekla kokosanki z przepisy Starmach
Próbowałam, ale na sam zapach pawiuję dalej niż widzę.........

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora