Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-16, 11:20   #154
justyna12345
Raczkowanie

GG do justyna12345
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
O kurcze,wiadomo czemu tak się robi?
Dusia Konczity tez to chyba miała jak dobrze pamiętam.
nie mam pojęcia czemu...myślałam że to od tego że mój mały się tak napina, pręży i kręci aż do przesady... Konczita mogłabyś napisać parę inf na ten temat jak to u Ciebie się rozwiązało? ja dzwoniłam do tego chirurga się umówić i wizyta dopiero za mc 15.11. - oni są nienormalni

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
I znowu od godziny nie śpimy, bo mały zjadł i ulał wszystko. Lekko mu chlustało z buzi, zamiast wypływania... Martwię się.
Teraz znowu pojadł, śpi mi na rękach półpionowo i boję się go kłaść.

Gda Szymek też tak co jakiś czas robi :/ normalnie tak jakby wymiotwał..w takiej ilości mu chlusnie z buzi że szok...z buzi i noska dlatego w nocy też go kładę przy sobie w łóżku żeby w razie czego dostać tym w twarz hehe - lepsze to niż się nie obudzić jakby coś takiego się działo..konsekwencje przegapienia takiego mocnego ulania mnie przerażają

a ja zjadłam w niedzielę ciastko z kremem z orzechów włoskich i Szymon ma uczulenie, obsypał mi się strasznie na buzi z lewej strony, taki grysik jakby..no i dzwoniłam do pediatry, wizyta dopiero w poniedziałek chore te terminy

coco gratulacje - mała śliczna!!!

ur.16.09. CC
3400g 57cm miłości
justyna12345 jest offline Zgłoś do moderatora