2012-10-16, 12:21
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
Cytat:
Napisane przez behindblueeyes
Restauracja z groupona  I rezerwacja była wymagana. Znajomi tam byli i bardzo polecali. A,że dostałam 15zł w prezencie od groupona,to dopłaciłam 20zł i mamy wyjście na kolacyjkę 
|
Ale okazyjnie Taniej, niż byś sobie miała dobrą kolacyjkę w domu dla dwojga przyrządzić A będzie elegancko i romantycznie 
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a
kolejna dawka cv wysłana  nawet poprawiłam swoje cv zeby batrdziej wyglądało, mam nadzieję, że ktoś się w końcu odezwie 
|
Na pewno ktoś się odezwie A wysyłasz też motywacyjne? Bo to zwiększa Twoje szanse Wiele osób wysyła same CV, wyróżnisz się 
Cytat:
Napisane przez MoonLai
Jeśli chodzi o to biuro to ono jest w innym mieście i u nich można tłumaczyć tylko tak na odległość. A do krakowskich biur już wysyłałam, ale cisza.
Oko boli trochę jak mrugam i jest troszeczkę napuchnięte. Dosyć często mnie to łapie, kurde 
|
Już rozumiem 
A co tam krakowskie biura, sama swoje niebawem założysz i będziesz konkurencją dla nich 
A ja jęczmienia to chyba nigdy nie miałam Z tym złotem, co by je przykładać do jęczmienia, to ostatnio czytałam, że bzdura... Więc nie wiem, co doradzić
|
|
|