2012-10-16, 12:26
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
Dziewczyny, ja własnie zrobiłam listę rzeczy must have w szpitalu- nie ma szans zebym się zmieściła do mojej podręcznej torby (jak studiowałam to na cały tydzien rzeczy mieściła a tu na 3 dni do szpitala bedzie mała...), więc chyba pakowac bede się w normalną wakacyjną torbę.... sam szlafrok polarowy ile miejsca zajmuje... a w tą podręczna bedą spakowane rzeczy na wyjscie dla małego 
|
Ja też mam listę z rzeczami do szpitala i też wydaje mi się, że będzie mi potrzebna duża torba, i na prawdę mam tylko rzeczy potrzebne i niezbędne ale i tak to dużo miejsca zajmie. Chyba trzeba będzie robić jakąś przymiarkę.
Któraś z dziewczyn (już nie pamiętam która) pisała o podkładach takich na łóżko po porodzie. Ja się w coś takiego zaopatrzyłam. Wydaje mi się, że to będzie przydatne. Co do takich szpitalnych rzeczy dla mnie to mam już rzeczy typu podkłady, majtki siatkowe, koszule nocne, ciepły szlafrok. Z kosmetyków muszę się jeszcze zaopatrzyć w tantum rosa i bepanthen.
Maluszkowi kosmetyki już kupiłam. Mają datę ważności długą datę ważności więc sobie mogą czekać w spokoju.
|
|
|