Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy smutno, kiedy źle, z Tżtówkami napij się! Tżtówki i EksTeżetówki 2008 po raz 14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-16, 11:38   #522
fioleciasto
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy smutno, kiedy źle, z Tżtówkami napij się! Tżtówki i EksTeżetówki 2008 po

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Boli mnie gardlo i od godziny nie moge sie wygrzebac z lozka ale czas wstac . U mnie na szczescie nie pada ( jeszcze) ale szaro buro i ponuro jest, a wczoraj jeszcze bylo 18 stopni .

Monika nie kupilam tego loreala, jak go wzielam do reki w rossmanie to to byl jasny blond :/ moze nastepnym razem sie skusze. Teraz kupilam sredni blondr nr 800 w piance tez niestety ze shwarzkopfa , nawet o tym nie czytalam itp , wzielam tak o, zobacze co z tego bedzie a teraz sie przerazilam jak zobaczylam w googlach jak to ciemno wychodzi

Hej Ja wstałam dziś po 7 i się uczę. tż był jakaś godzinkę na okienku Na 15.00 muszę jechać na uczelnie

U mnie też dziś brzydko i zimno, ale od jutra podobno ma być coraz cieplej i nawet do 20 stopni

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja bez okularów/soczewek nawet nie siadam za kierownicą...
Raz mi się chyba zdarzyło zapomnieć, zmęczona byłam i się trochę przeraziłam, że mi się tak wszystko rozmywa

Trzymaj się

I nie gadaj takich głupot, że nie zasługujesz! Nie wolno

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

A tak w ogóle dzień dobry
Nie no ja mam wadę bardzo małą więc mogę bez, ale zdecydowanie lepiej z okularami

Dzien dobry

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
Rano zwlekłam dupę i poszłam do piekarni i mam babkę cytrynową zapraszam też lało sama się sobie dziwię że wysadziłam nos z domu
to ja się wpraszam na babkę

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
Z Tż też dziś mieliśmy koszmary.. i to o bardzo podobnej tematyce:P Teraz nawet nie pamiętam dokładnie ale rano jak wstał i zaczął gadać co mu się śniło to w szoku byłam bo mi prawie to samo się śniło... Witam się kawą w ponury deszczowy dzień

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Ale okazjaaaaaaaaa !! http://mistrzowie.org/470482/Okazja-cd

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
kiedy wy do siebie wrócicie ? przeciez i tak się spotykacie i jest dobrze między wami to w czym problem ?
o właśnie też podpinam się pod pytanie

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez aresztovana Pokaż wiadomość
hej milego dnia

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

pije herbatke oglądam zdjęcia z wakacji
Milego

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora