Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-16, 14:30   #3010
szklanka19
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V

Dzień dobry ale gonicie od rana, co zabieram się do odpisywania to nowe posty przybywają

Lenova ja bym chyba zmieniła lekarkę, bo chyba bym jej po takiej akcji nie zaufała już. Szkoda, że nie masz u siebie większego wyboru pomiędzy lekarzami, ale najważniejsze, że z Blanką wszystko w porządku

Ewulka witaj po powrocie, oby następna wizyta w szpitalu była dopiero przy porodzie

Ciekawe jak tam Aga... Mam nadzieję, że wszystko w porządku u niej

Co do kosmetyków dla dzidziusia ja chcę jak najmniej kupować i będę się sugerować analizami z tego bloga, swoją drogą fajnie opisane tam wszystko jest, także polecam jak ktoś tak jak ja nie orientuje się zbytnio w składach http://podwojona-sroka.blogspot.com/p/moje-analizy.html

No i dziewczyny te muszle laktacyjne mnie przyprawiły o atak śmiechu. Dobrze rozumiem, że mleko się w niej zbiera, tak? Matko, łazić z takim zbiorniczkiem to już kosmos jest, a jak tam się tego za dużo zbierze, a będziemy poza domem, to jest "szansa", że ona odleci jakoś od piersi? Ja to dopiero zielona jestem w takich kwestiach, ale wizję odpowiednią na taką muszlę już miałam
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora