2012-10-16, 13:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komu brakuje motywacji,komu brakuje wiary? Moja historia + zdjęcia!
Cytat:
Napisane przez eliza40
ja po jednym super dietetycznym dniu dziś -0,8 kg
wiem ,że woda ,ale cieszy i motywuje 
|
choć ja tym razem nie mam zamiaru ważyć się codziennie, u mnie to już była obsesja, w dodatku działa bardzo demotywująco. Chcę zważyć się dopiero za miesiąc. Moje dzisiejsze menu:
śniadanie:
frittata z 2 jajek, kawałka papryki, 2 plastrów szynki własnej roboty, 1 suszonym pomidorkiem, z dodatkiem szczypioru, świeżo zmielonego pieprzu, usmażona na odrobinie oleju z pestek winogron, posypane siemieniem lnianym i polane kropkami keczupu- sycące, a w dodatku baaardzo mi smakowało 
2 śniadanie:
"deser" warstwowy z maślanki, 1 łyżeczką dżemu diat porzeczkowego z lidla, 1 śliwką suszoną, połową gruszki, 1 łyżką zarodków pszennych, na wierzch znowu ciut siemienia - znowu zdziwienie, że takie dobre 
obiad (właśnie się robi)- kaszotto z kaszy jaglanej z chudą szynką wieprzową, szuszonymi pomidorkami, czosnkiem niedźwiedzim, cebulą, pieczarkami i kawałkiem papryki, który został z kiedyś
kolacja:
będzie kromka chleba pełnoziarnistego ( z basinegopichcenia) posmarowana twarożkiem, z plastrem łososia i świeżym ogórkiem+świeżo mielony czarny pieprz
późna kolacja (czyli gdzieś 20.30-21) serek wiejski i może trochę brokułów na parze.
Co sądzicie? nie za dużo?
Inspiracją dla większości dzisiejszych dań był blog basienki
Edytowane przez anuszka1401
Czas edycji: 2012-10-16 o 13:32
|
|
|