Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbować do skutku!!!!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-16, 08:49   #4016
kindzia1984
Wtajemniczenie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Jukolku fajny masz avatarek

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Ja męża zapisuje na ponowne badania na srode ale nie do novum tylko do Lim w hotelu Mariott pojde z nim bo srode mam wolne. Moge męża męczyc bo egzamin na prawo jazdy zdał za 1 razem na autobusy
Gratulacje dla mężusia i trzymam kciuki za dobre wyniki TŻa. Wspieraj go, żeby tak strasznie się nie stresował i dał z siebie wszystko
Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
Dziękuję wam bardzo za wsparcie. Sytuacja wygląda źle
Jestem (jeszcze) w 5tc. Ciąża jest zagrożona. Pęcherzyk jest malutki i lekarz nie wie czy się utrzyma, zarodka prawie nie widać... Dał 50% szans.
Dostałam zastrzyk i receptę na DUPHASTON i nospe. Ciągle plamię. Najbliższe dni będą decydujące. Na szczęście mogę leżeć w domu, tylko musze leżeć. Jestem przygotowana na najgorsze.
To okrutne mieć świadomość, że się traci własne dziecko, część siebie i drugiej kochanej osoby. Najgorszemu wrogowi tego nie życzę...
Pozostaje mi czekać, brać lekarstwa i się modlić. Ja nie winię Boga za to co się dzieje. Wiem, że wszystko jest po coś i wiem, że moje teraźniejsze cierpienie ma jakiś sens. Kiedyś się dowiem jaki.
Całuje Was mocno.
Teraz nie będę zaglądała tak często, ale pamiętajcie, że mysle o Was. Tutaj na forum znajduję zawsze wsparcie i pomoc, mogę również podzielić się z wami dobrymi wiadomościami. Może następny post będzie zawierał dobre wiadomości... Czas pokaże.
Jolka kochanie odpoczywaj. Wszystko sie jakoś ułoży Tylko się nie poddawaj i myśl pozytywnie bo to duzo pomaga
Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Jolineczko jestem Waszą stałą podglądaczką (życzliwą oczywiście), nie wiem, co teraz czujesz. Chciałam tylko napisać, że myślami jestem z Tobą.

(a jeżeli chodzi o wcinanie się, to jedyną osobą w tym wątku, która to robi, jestem ja. Proszę mnie wyrzucić jak coś, nie obrażę się).
Wcinaj się kiedy i ile chcesz. Wcale Cie nie wyganiamy. Fajnie jak ktoś z "zewnątrz" nas wspiera
Cytat:
Napisane przez *misia* Pokaż wiadomość
zrobiłam test jedna gruba krecha
Joolineczko trzymam kciuki by wszystko zakończyło się dobrze leż odpoczywaj i nie denerwuj się, a my tu będziemy trzymać kciuki
Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Jolineczko dużo odpoczywaj, dbaj o siebie, trzymam kciuki, żeby z fasolcią wszystko było ok. Cały czas jestem myślami z Tobą

A ja wczoraj rano zrobiłam test i oczywiscie wyszła wyrazna jedna krecha a dziś przylazała @

Czeka mnie teraz sprawdzenie drożoności jajowodów
Dziewczynki prosze mi sie tutaj nie załamywać. A tak soją drogą jak Wy to znosicie jak się Wam tak strasznie wydłuża cykl. Mój najdłuższy to chyba 30 albo 31 dni

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora