2012-10-16, 15:21
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
Napisane przez monini2507
Za tsh płaciłaś no nie żartuj ja ostatnio byłam u lekarza i kazałam ( pisze dosłownie ) mu żeby mi dał skierowanie na podstawowe badania plus tsh bo sobie chciałam po prostu sprawdzić i mi wypisał i nic nie płaciłam dosłownie i nie wiem czy to zalezy od przychodni czy jak
|
Pewnie to zależy od przychodni albo od lekarza i jego humorów. Przedostatnio od endo dostałam skierowanie na Ft4 a teraz nie. Kazała mi tylko zrobić i powiedziała" do widzenia" W.kur mnie. Nie to nie, zapłacę ale następnym razem powiem, że chce skierowanie. Jak sama widzisz, jedne płacą inne nie, nie ma reguły.
Cytat:
Napisane przez Anulka_p
Ja mam swoich z allegro 5 i codziennie na nie patrzę. Nie mogę się doczekać dnia kiedy będą mogła ich użyć. Chyba muszę schować je gdzieś głęboko żeby mnie nie rozpraszały 
|
Też miałam z all. Ostatni sobie zostawiłam i stwierdziłam, że nie zatestuję dopóki nie będę pewna. I tak właśnie na ostatnim zobaczyłam II kreski.
Cytat:
Napisane przez karolina2705
Kobietki a ja piszę i ręce mi się trzęsą!!!! Zrobiłam dziś test i są DWIE Kreski tylko że ta druga to taki cień  18 ma przyjść @,jutro jeszcze powtórzę test bo kupiłam hurtowo 4 i zobaczę co będzie  nie wiem czy już mam się cieszyć bo nie chcę się rozczarować
Miłego dnia 
|
Super!!! klaski :Z pewnością można gratulować
Cytat:
Napisane przez colorblue
No ja tsh też nie mam na skierowaniu lecz w tych dodatkowych płatnych.. Szczerze? nawet nie wiem na co dokładnie to badanie jest 
|
TSH jest to hormon tarczycy. Czarnobyl się kłania, przynajmniej mi, bo mam niedoczynność i codziennie muszę brać tabletki, aby mi normalnie funkcjonowała.
U mnie nuda....
dziecko kopie, nawiązuje z nim kontakt.
Szaro, buro - jesień.
Szybko tak ucieka czas, cenny czas
córeczka
|
|
|