Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-16, 15:23   #2600
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Powiem tak - to jest ta szczepionka wokół której jest tyle kontrowersji. Czy powoduje, czy nie powoduje, coś w tym zamieszaniu wokół niej jest.

Gratuluję ząbka!
A co do szczepionki, to dopóki badania nad nimi nie będą niezależne, a nie tak jak w tej chwili sponsorowane przez koncerny farmaceutyczne, dopóki lekarze będą czerpać profity z polecania takich czy innych szczepionek, to nigdy rodzice nie poznają prawdziwych i obiektywnych plusów i minusów danej szczepionki. Gościu dostał karę, a i owszem, bo był niewygodny i za mały by walczyć.

Nie widzisz mnie? Ja czekam od czwartku Właściwie powoli się zbieram z powrotem Posiedziałam trochę z Bzyczką, Gucia doleciała w niedziele, więc jeszcze tylko Rosi brakuje

Dzień dobry!

Pożegnałam się z bratem, jutro lecą, ale juz nie zdążymy się zobaczyć. Uryczałam się jak durna, jak zwykle
Pogoda pod psem, najchętniej bym wskoczyła pod kołdrę.
właśnie jak szukałam o tym szczepieniu to czytałam o tym gostku

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
U nas na razie nie pada, zobaczymy jak będzie potem.
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
czemu mnie to nie dziwi
a miałam pytać czy u was pada, a Magda jeśli nie by nie pisała tego

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Hej,
wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć że jest fajnie na tym kursie, mamy super instruktorke, dzisiaj w sumie uczyłyśmy sie jak dobrze malować paznokcie na jeden kolor, a jutro mamy dostać wszystkie przyrządy, jakieś cążki, farby pędzle lakiery lampy tipsy itd ale ogólnie jestem zadowolona.

A Kuba ma już 8 miesięcy i nie ma jeszcze żadnego zęba. Czy to nie jest coś nie tak że jeszcze mu nie wyszły ząbki? Od czego to zależy?

widzisz nie taki diabeł straszny jak go malują

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora