2012-10-16, 15:24
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka
Butki nic wyjątkowego - na zdjęciu wyglądają jak od Rumcajsa  Poza tym wczoraj miałam kaprys na czerwone - ciekawe ile razy je założę, skoro ja i tak najbardziej lubię czarny.
A co do kota, nie ma się co dziwić. W końcu kot to Twoje pierwsze dziecko
Mojemu też czasami mówię ile zaoszczędziłam, albo pokazuję co chcę kupić, pytam o zdanie - ale ostatnio stwierdził, że w sprawy ciuchów/mat/fotelików i innych gadżetów dzieciowych mam go nie mieszać. On może płacić, a ja mam wybierać 
|
fajne te butki!
właśnie Zresztą tu nie ma nic do śmichu - kot to pierwsza istota, wobec której poczułam tak silny instynkt opiekuńczy, taką czułość i odpowiedzialność 
Cytat:
Napisane przez wanilllka82
depoison niezła kolekcja! nawet jedną niemiecką tam wypatrzyłam  czyżby tatuś tez kupował? a tak mnie zastanowiło skąd Twoja mama wie jakie jest Twoje ulubione wydawnictwo?
|
niemieckie są nawet dwie Jedna o kształtach - więc poza słowami "kwadrat, trójkąt, owal" są tam tylko obrazki. A druga to książeczka - puzzle, z wyciętymi miejscami do lokowania zwierzątek. Też bez tekstu. Ja kupiłam.
Tatuś przywiózł małej tylko Reksia Kilka innych też, ale to już z mojego polecania.
A matka wie, co kupować, bo jej przecież powiedziałam Chciała nas obdarowywać wózkiem, krzesełkiem do karmienia itp - wypięłam się, nie chcę od niej takich drogich prezentów. Ale książeczkom nie odmawiam, jak już koniecznie chce coś kupować wnuczce, to niech to będzie rzecz, do której u siebie mam słaby dostęp 
Cytat:
Napisane przez phdwao
Przyszedł robot lamaze, ale on wielki! chcę cos jeszcze lamaze 
|
to wciąga 
My mamy już (tylko? ) cztery rzeczy Lamaze i wciąż się rozglądam, co by tu jeszcze
|
|
|