Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - seks z osobą niepełnosprawną ruchowo
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-16, 16:08   #1
maya348
Przyczajenie

Lightbulb

seks z osobą niepełnosprawną ruchowo

drogie wizażanki, jestem osobą niepełnosprawną ruhowo i chciałabym poruszyć ten dla większości polaków temat tabu.
Mam 18 lat i 7 lat starszego mężczyznę którego bardzo kocham. Jesteśmy razem od 10 miesięcy, natomiast znamy się od 6 lat. Na początku się przyjaźniliśmy i wraz ze znajomymi podwórka razem spędzaliśmy czas. Kuba jest strasznie przstojny i bardzo opiekuńczym wrażliwym facetem. Był ze sprawną dziewczyną, ale ją zostawił, twierdząc, że mnie kocha (dla uściśleniea powie że ja podkochiwałam się w nim od początku naszej znajomości ) Wiem, że jestm jeszcze młoda, a z uwagii na to, że niepełnosprawna większość ludzi pewnie stwierdzi, że za młoda na rozpoczęcie życia seksualnego. Ja jednak podjęłam już tą decyzję. Kilkakrotnie rozmawialiśmy na ten temat z Kubą, ale on mówi, że nie chce wywierać na mnie presji i nie naciska. Jednak zawsze równocześnie podkreśla, że jak już sie zdecyduje zrobi wszystko co w jego mocy żebym nie czuła sie w łóżku jak "kaleka". Kuba nie jest prawiczkiem, miał już wceśniej 2 partnerki seksualne, natomiast ja jestem dziewicą,, jednak zdaję sobie z tego sprawę, że seks osobą niepełnosprawną będzie dla niego nowością. Dlatego tez chciałabym was prosic o pomoc. Może jesteście niepełnosprawne albo macie "kulawe" koleżanki? Jak można pomóc sobie i partnerowi? No i chyba przedewszystkim jak nie czuć sie gorszą i mniej atrakcyjną przez swoją niepełnosprawność.
maya348 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując