Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-16, 15:30   #192
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
aga_ton moja jadła dokładnie co 3 h później jej się coś ubzdurało że dwa razy w dzień co 2,5h ale nie trzymałabym się sztywno tych 3 godzin gdyż to od dzieciątka zależy kiedy głodne ... ile masz jej podawać??? Mała zacznie płakać w specyficzny sposób wówczas wyczujesz że to płacz na butle a teraz dusia w dzień je różnie co 3 - 4,5h w nocy wydłuża się jej od 4 do 6 godzin cieszy mnie to niezmiernie ...

Duśka teraz leży na macie i gada do wróżki ... dzisiaj już 4 razy się na niej bawi karuzelke 2 razy po 20 minut zaliczyła i huśtawka oo ulubiuona jest zasnęła mi w niej dzisiaj na prawie 3 h ! cudne ! później jeszcze 30 minut husiania przy ulubionej piosence która ją uspokaja nawet jak krzyk niezmierny ... Duśka uwielbia Piaska - zapomnieć... polecam może na któregoś dzidziola też ukojeniem podziała i jeszcze jedno ... mała uwielbia cienie ... może się w nie patrzeć cały wieczór

Lewek gratuluję cudnie przeczytać tak optymistyczną wiadomość

Gda ja weranduje jak leje ale mała niezbyt to lubi ... ale 15 minut zaliczyłyśmy
KOnczi czyli polecasz ta mate malpia wyspa ? bo juz drugi raz pytam w tracie kupowania jestem i nie moge sie zdecydowac.

lewek gratulacje

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora