Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy-ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-16, 16:37   #370
tajkuna
BAN stały

Dot.: "Pracy szukamy-ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 3."

Cytat:
Napisane przez Kukunia23 Pokaż wiadomość
ja to bym sie jej wprost zapytała czy chce żebym już opuściła dom bo jej ciążę i musi kasę na mnie wydawać żeby mnie nakarmić...i też powiedziałabym jej wprost po takich jej słowach że żałuję że się urodziłam, ciekawe co by ona na to powiedziała, a może by chciała żeby wogóle mnie juz nie było bo i tak kasy nie przynoszę do domu
Podobne słowa już jej powiedziałam. A po drugie ona ma siostrę, która cała życie powtarzała jej, że musi mnie utrzymywać tzn dać zjeść i zapłacić wszystkie opłaty czynsz, gaz itd, a nie powinna tego robić. Ciotka to jest taka plotkara, która żyję czasami 30 lat wstecz i myśli, że praca na ulicy leży, a ja jej nie mam , bo robić mi się nie chce.
Ze sklepu, do którego CV wysłałam cisza, nawet na rozmowe mnie nie zaprosili. Znajoma, która z wychowawczego chciała wrócić z powrotem do sklepu obuwniczego na cały etat, została przyjęta na pół etatu tylko. Przed wychowawczym robiła na cały etat. Teraz zarabia połowa najniższej czyli ok 550 zł. Nawet jak bym znalazła pracę to sama się nie utrzymam.
tajkuna jest offline Zgłoś do moderatora