2012-10-16, 16:31
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Komu brakuje motywacji,komu brakuje wiary? Moja historia + zdjęcia!
Basiu, jesteś niesamowitą osobą! Twój mąż i dzieciaczki muszą być z Ciebie bardzo dumne! Gratuluję Ci z całego serca tego czego dokonałaś, wyglądasz pięknie!
Po przeczytaniu Twojej historii jest mi wstyd, że ja mając do zrzucenia 10 kg nie potrafię się zmobilizować i raz na zawsze schudnąć. Od kilku lat ''odchudzam się'', naprzemiennie chudnę i tyję... Zawsze marzyłam żeby dojść do 55 kg, a może i do 52-52 kg z moich 68 kg,a kiedy jestem prawie u celu, kiedy waga pokazuje 60 kg, 57 kg zaczynam wariować i głupio myśleć ,,nie zaszkodzi mi jak zaczne jesc, juz tak ladnie schudlam, tak ladnie wygladam'' i do tej pory nigdy nie schudłam do wymarzonej wagi, choc dzieliło mnie od niej kilka tygodni pracy...
czytając Twoją historie uswiadomiłam sobie jakim jestem leniem, zero ruchu, zero postanowien, regularnych posiłków, a wymagam od siebie niewiadomo czego.
Cieszę się że tu trafiłam, dzięki Tobie jestem napełniona pozytywną energią i optymistycznym nastawieniem co do mojego odchudzania postanawiam od jutra wziąć się za siebie, dzięki Tobie pozdrawiam serdecznie!
|
|
|