2007-02-16, 10:30
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZBIORCZY:Składy kosmetyków - pomoc w ich rozszyfrowywaniu
Cytat:
Napisane przez ewelinaziaja
przede wszystkim warto dodać, że nie każdego matuje to samo  zauważyłam to na własnej skórze a więc opinie innych z KWC są dla mnie do niczego. Znam je, na podstawie ich właśnie segreguje to co mam zamiar spróbować, próbuję i jeśli jest w miarę OK to wklejam skład. Poza tym nikt w KWC nie pisze o tym czy coś zapycha czy nie
a jeśli chodzi o wyszukiwarkę to korzystam ale przyznaję bez bicia, że akurat o translucide nie sprawdziłam. i tylko z tym się z Tobą zgadzam,
jak dla mnie ten wątek jest bardzo konstruktywny i bardzo dużo się dzięki niemu dowiedziałam za co ukłony dla L_V
|
Przykro mi, że oceny Translucide w KWC są dla Ciebie do niczego, bo jest tam m.in. bardzo miarodajna opinia Sylwiastej oraz Erato, a także m.in. moja opinia. Poza tym w KWC nie pisze nikt inny, jak tylko uczestniczki forum, można to sprawdzić po nickach.
Gdybyś skorzystała z wyszukiwarki, to byś się dowiedziała, że Translucide sam słabo matuje filtry i wszyscy go mieszają ze skrobią bądź z jedwabnym Hauschką, nie słyszałam,żeby ktos narzekał, że go zatyka. Co do składu - jest beztalkowy, a poza tym "jego skład to teflon i plastiki", tak się o tym pudrze wyraziła Carol, autorytet w dziedzinie biochemii, używamy go, bo jest mało pudrów beztalkowych na rynku.
A co do pomocy LV - nie wątpię, że z niej skorzystałaś, bo widzę, że LV pracuje w tym wątku ponad siły (buziaki dla modki), zatem prośba, aby w miarę możliwości proste zagadnienia rozwiązywać we własnym zakresie.
|
|
|