Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-17, 09:02   #1036
Kasik_12
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
w zadnej sieciowce, u nas w butiku takim z butami. Ostatnio kupilam tam na obcasach i sei super trzymają. Te kupilam bo wygodniej mi pomykac w niskich jak mam z gondola i dzieckiem i zkaupami wchodzic do gory to czuje sie pwniej. Czy wygodne to zobaczymy ale wydaje sie ze tak, dzis juz je załoze mnie tez sie podobają byly jeszcze zielone wsumie to kupila bym brazowe ale byly tylko te 2 kolory. Wolałam ten bo zieleni nie lubie
i ten i ten kupiłam w rosmanie. No naprawde codziennie wstaje z bilem glowy a dzis nie? wczoraj po tabletce nie pomogło, po zjedzeniu nieomogło, po kawie tez nie a przykleiłam plaster (tz mi go zapakowął do koszyka bo ja nie chcialam niewierzylam z epomzoe a az mnie mdliło z bolu) no i tak fajnie zaczal chlodzic ze masakra! sa w opakowaniu 2. jeden na czolo drugi na kark. ja dałam tylko na czolo.

a ten na plecy to tez nib y jak wyciaga bol to robi sie twardy a tak to jest taki prioszek i odklejam rano a on taki sztywny itwardy i tzta tak samo i ani mnie ani jego w tym miejscyu nie boli. Az sie mogłam schylic zmienic pampka a nigdy nie moge

wrosmanie chyba sa 2 na plecy ja kupilam ten apap
a ile za nie zapłaciłaś ?
Kasik_12 jest offline Zgłoś do moderatora