Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-17, 10:43   #3161
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
Uwielbiam te teksty teściowych... Moja nałożyła mi na talerzy wielki kawał bezowego tortu (który mi wmusiła jeszcze przed obiadem), a po chwili dodała "po porodzie chyba nie będziesz tak jeść? będziesz gruba!". I co jej do tego. Będę, to będę. Jej nie dogonię
ło matulu moja tez b y mnie pasła na swój obraz i podobieństwo... jakbym jadła wszystko co mi wtyka to łatwiej byłoby mnie przeskoczyc niz obejsc a ja mam zamiar jak tylko bedzie to mozliwe wrócic do mojego 36! Oczywsicie w razie karmienia nie mam zamiaru katowac się jakimis dietami tylko racjonalnym odżywianiem wskazanym dla mamy karmiącej
[QUOTE=pstryczek84;3710883 9]Dzień doberek

49zl to jeszcze nie majatek ale 200 dla mnie juz tak
jeszcze nie rozmawialam z mezem na ten temat, niech pochodzi troche na zajecia do SR, poslucha jak to wszystko wyglada i sam zdecyduje...
Ja bym chyba najbardziej to chciala tak że on bedzie do tej fazy gdzie sie prze a potem aut bo wtedy to za wiele juz mi chyba nie pomoze... a do tego momentu to by mnie masowal, podawal picku, chodzil do wc, pilnowal rzeczy itd., ale juz na final to chyba nie bardzo. no ale zobaczymy co on na to
mój od początku powiedział, że jak zacznie się odliczanie finałowe to on wieje w sumie pasuje mi to

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
słodziak!

kurcze, juz sama nie wiem u mnie bedzie generalnie zielono -brązowo-biało (zielone sciany, biało brazowe mebelki, brazowa podłoga i kanapa) i teraz musze cos do tego dobrac, jakis zywy kolorek co by za smutasno nie było. Poprostu wprowadzic powiew dziecinności do tego pokoiku no i nie wiem podobaja mi sie niebieskie komplety... eh, trudny wybór

ja chyba tez nie bedę kupowac, to kolejne pieniadze, a mam wrazenie ze jak bede miec te rozpinane to bede tylko je zakładac bo latwiej a te prze główke bede lezec odłogiem i z czasem bedzie mi oraz ciężej sie na nie przerzucic.. a tak od razu z grubej rury i do przodu. Albo zaloze przez lepetynke albo bedzie golas

to co podałaś to rozmiar 56 czy 56/62?

Wszystkiego najlepszego! Duuuzo miłości przede wszystkim!
dziękuję bardz9 dobry z neigo mąż ale czasami mam ochote go udusic zwłaszcza jak się kłócimy- ja się dre, wyzywam i rzucam co mi w ręce wpadnie a on się patrzy jak ten spaniel i na tym kłótnia polega... ale w gruncie rzeczy to go kocham
to 56-62. nie bede juz dokupowac bo moze nawet nie zdążyc załozyc.... a niektóre 56 są wieksze niż 62.. paranoja
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora