Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-17, 11:34   #4956
BeataR89
Rozeznanie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Beata a miałam pisać z tym kaszlem, w tamtym roku młody mi tak długo kaszlal , bujalismy się do lekarza i zawsze gadal płuca oskrzela czyste, nic nie dawać , zero stropu na kaszel tak długo organizm się oczyszcza, ma sam zwalczyć. Takie podejście tutaj maja, mówię o tych syropach na kaszel.
Mała cos na płucach, oskrzelach cos ma ? Ze antybiotyk dał/a?
A u was jak z owlosieniem na konczynach ? Może po was ma takie, hmm .
Do lekarza i tak idź na kontrole.

Iza nie oglądałam wczoraj to nie wiem, ale zazwyczaj w tej uk wersji jest jedna osoba . Zależy tez pewnie która serie puszczają z którego roku.

U nas wózek straszakiem nie był , poprostu na zakupach ma w nim siedzieć . Jak idę sama z nim .

Ja problemów nie miałam z telefonami , czy pytaniem czy już rodzisz itd bo nikt nie wiedział z pl ze jestem w ciazach . Chciałam zeby mieli niespodzianki przy pierwszym i drugim i byl wielki szok a raczej dwa hehe
No właśnie nic nie ma na płucach i oskrzelach powiedziała że podawać tylko 4 dni. A ten kaszel to ma coraz gorszy takiego nie miała na początku no i najgorzej że w nocy ma takie ataki kaszlu że aż się dusi, to nie wiem czy to jest oczyszczanie organizmu
A jeśli chodzi o owłosienie to ja od dziecka miałam na rękach nadmiar włosów, Maja ma na rękach, nogach i pleckach trochę mnie zmartwiła tym skierowaniem myślałam że to normalne ale lepiej ją przebadać.
Nie wiem gdzie ją zapisać do tej poradni znalazłam poradnie w Warszawie instytut matki i dziecka no i chyba tam ją zapiszę wiem gdzie to jest.

Ja zawsze zabieram wózek jak mam dużo do załatwienia na mieści no i na zakupy tak bym się męczyła bez wózka bo zaraz nogi by ją bolały...itp.

Edytowane przez BeataR89
Czas edycji: 2012-10-17 o 11:56
BeataR89 jest offline Zgłoś do moderatora