Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-17, 11:41   #322
Sojka1990
Zadomowienie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
zdróweczka życze

to wspaniale

ja dawalam na plastikowej łyżeczce prosto do buziaka

100 lat dla Pawełka

wow ale ci rosnie

cudownie!!!!gartulacje!!! !tym razem wszystko bedzie dobrzedbaj o siebie i fasolke

sojka blizniaczko Ty moja...ja tez dopiero dzis czysta podpaske ujżalam.dzwonie zaraz do ginka na wizyte sie umówic
haha niezle jaja w te sam dzień spłodziłyśmy dziewczyny, ten sam terin porodu, ten sam dzień urodzenia a teraz ta sama noc z czystą podpaską normlnie może my jakieś bliźniaki genetyczne jesteśmy :P

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Mnie nie urosły ani troche.
Karmie cycem ale za dużo tego pokarmu to jakoś nie mam

No i po 30 minutach spania Alan znowu w ryk a ciągke zasypia przy cycu. Wku***a mnie te karmienie cycem bo nie wiem ile on zje a co 30 minut mi sie nie uśmiecha mu cyca dostawiać
Chyba przejde na mm i bedzie spokój. Bedzie regularnie karmiony a nie takie to rozpiżdżone a ja nic zrobić nie moge bo wiecznie cyca wyciągać.
Wnerwiające
Śniadania nie zjadłam jeszcze a ten se cmoka i usypia...
jak masz chodzić taka wnerwiona to podaj mm bo to nie służy ani Tobie ani dziecku, a jego wnerw jest spowodowany Twoim wnerwem- proste. Tak więc jeśli to ma wam pomóc sięgaj po butle bez wyrzutów sumienia