Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
Napisane przez sandra23s
zdróweczka życze
to wspaniale
ja dawalam na plastikowej łyżeczce prosto do buziaka
100 lat dla Pawełka 
wow ale ci rosnie
cudownie!!!!gartulacje!!! !tym razem wszystko bedzie dobrze   dbaj o siebie i fasolke
s ojka blizniaczko Ty moja...ja tez dopiero dzis czysta podpaske ujżalam .dzwonie zaraz do ginka na wizyte sie umówic
|
haha niezle jaja w te sam dzień spłodziłyśmy dziewczyny, ten sam terin porodu, ten sam dzień urodzenia a teraz ta sama noc z czystą podpaską normlnie może my jakieś bliźniaki genetyczne jesteśmy :P
Cytat:
Napisane przez Iwoncia81
Mnie nie urosły ani troche.
Karmie cycem ale za dużo tego pokarmu to jakoś nie mam
No i po 30 minutach spania Alan znowu w ryk a ciągke zasypia przy cycu. Wku***a mnie te karmienie cycem bo nie wiem ile on zje a co 30 minut mi sie nie uśmiecha mu cyca dostawiać 
Chyba przejde na mm i bedzie spokój. Bedzie regularnie karmiony a nie takie to rozpiżdżone a ja nic zrobić nie moge bo wiecznie cyca wyciągać.
Wnerwiające 
Śniadania nie zjadłam jeszcze a ten se cmoka i usypia...
|
jak masz chodzić taka wnerwiona to podaj mm bo to nie służy ani Tobie ani dziecku, a jego wnerw jest spowodowany Twoim wnerwem- proste. Tak więc jeśli to ma wam pomóc sięgaj po butle bez wyrzutów sumienia