Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-17, 13:04   #1136
Mokka_83
Wtajemniczenie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Obudzily mnie mdlosci i bol brzucha...przyszla@

:-(

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Witajcie
niezbyt pospałam bo obudzilam sie w nocy i maly zaczal lobuzowac nawet na prawym boku jak nigdy, bawil sie śmiało nie zwazajac ze jest noc a jak sie przytulilam do plecow TZ to chybaq wzial sobie go za cel bo kopał najmocniej i to tak laskotalo ze smialam sie na glos

a i dzis skonczony 17 tc
ale Ci fajnie, że te ruchy tak dobrze juz czujesz Ja wczoraj kilka razy chyba dopiero coś poczułam pierwszy raz... Ale nie jestem na 100% pewna, bo takie delikatne te kuksańce były
Brawo za skończony 17 tydz
Cytat:
Napisane przez karolina2705 Pokaż wiadomość
A ja po drugim teście i PIĘKNE DWIE KRECHY!!!! Cieszę się jak cholera, ale i też boję że coś może się stac
karolina, super że ciążą potwierdzona
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Tak, jeśli jesteś w ciąży pracodawca powinien dać Ci wolne na wizytę u lekarza, badania itp. i jest to 100% płatne. Tak samo jest ze zwolnieniem lekarskim w czasie ciąży - też płatne 100% zamiast 80%
ale chyba trzeba pracodawcy przedstawić zaświadczenie od gina, że jest się w ciąży. Oczywiście nie każdy pracodawca będzie tego wymagał i większość pewnie uwierzy na slowo, ale w każdym razie może tego oczekiwać
Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Helloł wybyłam ale powróciła
Teściora zrobiłam i I krechę zobaczyłam czyli pewnie małpa się spóźni tradycyjnie. Może znów jej się odwidziało i będzie mnie nawiedzać co 30 dni nie dobra zołza

Mój posmak w ustach jest cały czas już mnie nerwa bierze nie ziemska chyba sobie srzelę w buzię to może przejdzie

To trzyma kciuki za resztę testujących i mimo wszytsko czekam na wysyp październikowych fasoleczek
kuuurcze... a juz pociuchutku liczyłam, że może tym razem