Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-17, 14:57   #3208
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
łącznie z moim bratem, na prośbę czy może mi odebrać wózek (mieszka w Krakowie i stamtąd kupilam używkę) to powiedział,że nie bo nie ma gdzie trzymać ,dupek
Nie no..moja siostra była oglądac wózek który znalazłam, kupiła goi i trzyma na razie u siebie chociaz ma malutkie mieszkanko, na 1 listopada ma przywieźć
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Nie martw sie, na pewno zdążycie wszystko kupić itd
my też mamy teraz tyle wydatków, trzeba zapłacic oc, przegląd, wymienic wszystkie oleje w samochodzie, teraz sprzedajemy samochód to jeszcze klocki trza wymienić, nowy trzeba zarejestrować, oplacic skarbowy kupa kasy... ;/ ale trzeba się spiąć szybko opchnac samochod i bedziemy na prostej
U mnie to samo, wymiana oleju w dwóch samochodach, przeglądy no i u mnie przydałyby się nowe zimowki, chociaż w zimie sama na pewno nie bedę jeździć więc się jeszcze zastanawiam
Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Jak to jest z dentystą w ciąży?
Można zastosować znieczulenie?

Właśnie wyleciała mi plomba
Nie dość ze jutro wydam na 2 lekarzy po 150 zł to jeszcze do dentysty muszę się wybrać
Ja bez znieczulenie nie dałabym rady u dentysty, ale teraz chyba już można
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Ja miałam 10 i wystarczyło... ale... poprosiłam teściową i 3 mi przecięła i zszyła, żebym miała na wypadek ulewania i świetnie się to sprawdziło teraz też zamierzam tak zrobić Jak któraś ma Ikeę na miejscu to fajne są też takie ręczniczki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40054538/
Nie działa mi link, ale ja jutro uderzam rano do biedry i jeden ręczniczek kupię na pewno...jak jeszcze będą
Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
No więc chałupa ogarnięta, prańsko zrobione, poodkurzane i pomyte podłogi, zaraz się za obiad biorę. TŻ zażyczył sobie schaboszczaka, marcheweczkę z groszkiem i ziemniory, a ja mam ochotę na pierogi ruskie, takie maminej roboty, mniam...
Ja chałupę tez mam ogarniętą a jutro placki ziemniaczane z pieczarkami i serem żółtym
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Święta racja no ale przykro jest jak od prawie nikogo ani widu ani słychu pomocy przecież ciąża to najpiękniejszy stan, potem taki maluszek to sama słodycz i kupowanie tych całych "wyprawek" jest mega przyjemne no ale cóż... widocznie tylko dla nas samych
No to u mnie się cieszą wszyscy i zawsze pytają jak się czuję i wogole

Wrzucam fotkę małej, gin twierdzi ze sie uśmiecha ja że ziewa
I jeszcze króciutki filmik
http://www.youtube.com/watch?v=5HeU4...ature=youtu.be
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dzidzia.jpg (41,5 KB, 35 załadowań)
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora