2012-10-17, 14:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
Napisane przez marsi11
łącznie z moim bratem, na prośbę czy może mi odebrać wózek (mieszka w Krakowie i stamtąd kupilam używkę) to powiedział,że nie bo nie ma gdzie trzymać  ,dupek
|
Nie no..moja siostra była oglądac wózek który znalazłam, kupiła goi i trzyma na razie u siebie chociaz ma malutkie mieszkanko, na 1 listopada ma przywieźć 
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Nie martw sie, na pewno zdążycie wszystko kupić itd 
my też mamy teraz tyle wydatków, trzeba zapłacic oc, przegląd, wymienic wszystkie oleje w samochodzie, teraz sprzedajemy samochód to jeszcze klocki trza wymienić, nowy trzeba zarejestrować, oplacic skarbowy kupa kasy... ;/ ale trzeba się spiąć szybko opchnac samochod i bedziemy na prostej

|
U mnie to samo, wymiana oleju w dwóch samochodach, przeglądy no i u mnie przydałyby się nowe zimowki, chociaż w zimie sama na pewno nie bedę jeździć więc się jeszcze zastanawiam 
Cytat:
Napisane przez bishonka
Jak to jest z dentystą w ciąży?
Można zastosować znieczulenie?
Właśnie wyleciała mi plomba 
Nie dość ze jutro wydam na 2 lekarzy po 150 zł to jeszcze do dentysty muszę się wybrać 
|
Ja bez znieczulenie nie dałabym rady u dentysty, ale teraz chyba już można
Cytat:
Napisane przez e_vel
Ja miałam 10 i wystarczyło... ale... poprosiłam teściową i 3 mi przecięła i zszyła, żebym miała na wypadek ulewania i świetnie się to sprawdziło  teraz też zamierzam tak zrobić  Jak któraś ma Ikeę na miejscu to fajne są też takie ręczniczki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40054538/
|
Nie działa mi link, ale ja jutro uderzam rano do biedry i jeden ręczniczek kupię na pewno...jak jeszcze będą 
Cytat:
Napisane przez maluchna30
No więc chałupa ogarnięta, prańsko zrobione, poodkurzane i pomyte podłogi, zaraz się za obiad biorę. TŻ zażyczył sobie schaboszczaka, marcheweczkę z groszkiem i ziemniory, a ja mam ochotę na pierogi ruskie, takie maminej roboty, mniam...
|
Ja chałupę tez mam ogarniętą a jutro placki ziemniaczane z pieczarkami i serem żółtym 
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
Święta racja no ale przykro jest jak od prawie nikogo ani widu ani słychu pomocy  przecież ciąża to najpiękniejszy stan, potem taki maluszek to sama słodycz i kupowanie tych całych "wyprawek" jest mega przyjemne no ale cóż... widocznie tylko dla nas samych 
|
No to u mnie się cieszą wszyscy i zawsze pytają jak się czuję i wogole 
Wrzucam fotkę małej, gin twierdzi ze sie uśmiecha ja że ziewa 
I jeszcze króciutki filmik 
http://www.youtube.com/watch?v=5HeU4...ature=youtu.be
|
|
|