Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-17, 16:20   #243
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:)

Cytat:
Napisane przez rozsznurowana Pokaż wiadomość
nie lubie kłamać
Kompleksy nie są fajne, trzeba znać swoją wartość
Cytat:
Napisane przez rozsznurowana Pokaż wiadomość
tak się zastanawiam, bo jak śpię w warkoczu to rano calusieńkie włosy pofalowane ale średnio mi się to podoba, w koku mi nie wygodnie po za tym i tak się zaraz rozwala. jakieś alternatywy?
Z rozpuszczonymi?
Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Cześć Można dołączyć ?
Uparcie zapuszczam naturalki, wczoraj ścięłam większość farbowańców i zostały mi włosy do ramion Są lekko kręcone, zależnie od humoru
Opiszę swoją pielęgnację
Wieczorem wcieram wcierkę, aktualnie Seboradin, na długość olej - babydream lub oliwę z oliwek.
Rano myję włosy Babydreamem, odżywką, lub szamponem Palmolive, później zawsze odżywka lub maska, głównie bezsilikonowe, następnie odżywka b/s z Joanny (len lub cytryna), czasem spray z Mariona i olejek arganowy Mariona na końcówki
Czasem prostuję i/lub suszę, przeważnie pozwalam im wyschnąć samym
Na koniec dodaję zdjęcie moich włosów po obcięciu
O, jak moje sporo czasu temu
Cytat:
Napisane przez supamolly Pokaż wiadomość
a no proszę

w biedronce widziałam miody, za 7,50 lub 8,50, co prawda nie 400g, taki słoik na oko hmm... 250-300 ml :P i nie sztuczny! były wielokwiatowe, spadziowe
W Carrefourze jest wielokwiatowy za coś koło 5 zł.

O olejku eterycznym - za dużo, i tak jak narvia mówi - do metody kubeczkowej. A z jakiego powodu karmazynko chcesz go dodawać?

Edytowane przez kascysko
Czas edycji: 2012-10-17 o 16:21
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora