2012-10-18, 09:24
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
witam z rana 
i stało się... nas też dopadły kolki 
mała od południa zaczyna marudzić, pokazuje że chce jeść, podaję jej cyca, więc pomemła 2, 3 razy i w dziki ryk. utulę, ukołysze, zmęczona zaśnie a za 5 minut powtórka z rozrywki przy czym ten ryk jest jeszcze większy 
za 3 godzinki słyszę jak odchodzą gazy, pielucha jest pełna a mała z uśmiechem na ustach znowu domaga się piersi. ale tym razem je już grzecznie, po czym zmęczona zasypia 
Cytat:
Napisane przez Sojka1990
Dzień dobry
Tamllin najlepszego !!!
Gda ja tam w nocy mojego chłopa nawet nie budze :P Jakoś czuje się pewniej jak sama Zośke obrobie
Dziewczynki może już na to za późno bo dzieciaczki już na świecie troche są i nabrały paskudnych nawyków, ale tak na przyszzłość jakby któraś jeszcze zaciążyła to z taką radą biegne co do zachowywania się w nocy przy maluchach
u nas nocki wyglądają cudownie mała kiedy się budzi to zje i od razu idzie spać, myślę że to dlatego że od samego początku wyraźnie dawalam jej do zrozumienia że noc to noc, a wjaki sposób? a no w taki że kiedy się budzi daje bez słowa flache, przewijam nie odzywając się do niej ani słowem, nie pale światła, nie włączam komputera- jedzonko, pieluszka, odbicie i spać, raz jak TŻ się coś do niej odezwał kiedy ją przewijałam w nocy na naszym łozku to go zbeształam, że noc to noc i nie ma gadania do dziecka 
|
ja robię identycznie i prawdę mówiąc jest tak jak piszesz. przewijam, podaje cyca i po 15 minutach Lena zasypia. nocki są piękne (obym nie zapeszyła )
|
|
|