Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - iść czy nie iść ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-18, 10:57   #5
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Dot.: iść czy nie iść ?

Zastanów się po prostu, czy sama masz ochotę iść. Jeśli chcesz się spotkac, pogadać, powspominać dawne czasy, nie masz wtedy aktualnie nic do roboty to dlaczego nie?

Przecież kolega się na nią nie rzuci, krzywdy jej nie zrobi itp. Nie wiadomo tak naprawdę, jakie są motywy tego, że zaprosił Autorkę na kawę: może knuć intrygę odbicia? Może. Może chce się napić kawy z koleżanką? Może. Może chce odbudować relację? Może. Tak naprawdę to jest gdybanie, o co w tym może chodzić. Najlepiej się nie doszukiwać niczego na siłę i po prostu jak jest chęć, to się wybrać na tę kawę.

Najbardziej nie podoba mi się podejście twojego chłopaka! "Mój partner nie pozwala mi iść"- co to jest? Nie jesteś jego własnością, on może wypowiedzieć swoje zdanie i obawy, ale przecież nie może ci zabraniać ludzkiego wyjścia na kawę. Dla mnie podlatuje to tym, że albo twój facet nie ma do ciebie zaufania albo ma masę kompleksów albo stara się ustawić ciebie pod siebie
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując