Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-19, 13:50   #1622
nitka_88
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III

Cytat:
Napisane przez Paulaaa23 Pokaż wiadomość
stopniowo. Najpierw jedno karmienie z piersi zastępujesz mm, potem za kilka dni dwa, itd...

Ja też założyłam bloga, we wtorek
To czemu się wcześniej nie pochwaliłaś?
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
Hello.
Co za noc
Do 1 i tak siedziałam przy kompie - opracowywałam te zdjęcia do albumu dziecka. Gdy postanowiliśmy się już położyć - mała zarządziła pobudkę i 40minutowe wrzaski. O 3:30 to samo. O 5:40 - to samo . Godzinę później spasowałam. Wstałyśmy.
A teraz najbezczelniej w świecie przysypia sobie w leżaczku - teraz, kiedy ja już nie zasnę

o widzisz, nawet nie zwróciłam uwagi, że ona jest Zosia. Wobec tego moje dziecko chyba musi taką mieć

jakoś co 4 dni, ale jak ma się podrapać - to się podrapie i krótkimi
I też tego nie robię nigdy na śpiocha, tylko walczę z tymi latającymi rączkami. Ale wolę to, niż ją obudzić (a ją jest w stanie obudzić najmniejszy hałas czy najlżejszy dotyk)

ja już wieki nie mroziłam, ale miałam woreczki Lansinoh i bardzo polecam Mieściły 180ml.

u nas to normalne Drapie się rzadko, ale jak już - to porządnie

aleś Ty romantyczna, dziewczyno!

śliczności!
/kochana, przepraszam Cię, że wczoraj nie odpisałam, ale... nie mam nic na karcie, ciągle mi nie po drodze, by kupić doładowanie . Jak się udały zakupy?/

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

a tak btw - patrząc na te blogi jakieś strasznie dziwne stwory nam się na wątku porodziły! zwierzaki, diabły, misie, serdelki...
cała przyroda ożywiona i nieożywiona, jednym słowem
(pewnie gdybym miała założyć własnego bloga, to też nie byłoby lepiej - przecież jestem mamą krokodyla )
Hahaha Mamo krokodyla, musisz koniecznie założyć bloga!
I kupić Zosi Zosię

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora