2012-10-19, 15:29
|
|
|
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Ja byłam na połowie tego...
Legia i Łódź...
Na Legii- ten deszcz hahaha- udało mi się dotrzeć jakiś 5m od sceny ech.... Ponoć na Służewcu też lało.
|
Wszystko przed Tobą 
Na Legii się najlepiej bawiłam, miałam wokół siebie dużo wolnego miejsca, więc szalałam i się darłam xD bez spinki żadnej, że muszę być blisko sceny.
Oj Służewiec...lało, nic nie widziałam, bo okulary mokre, no i wzrost nie ten do tego stałam w błocie koszmar się zaczął wcześniej, gdy otworzyli wejścia...(ochroniarz mnie przenosił, bo tłum by mnie zgniótł )
Cytat:
To na prawdę przeżycie warte jerdzenia samych kartofli przez kilka miesięcy.
|
Fakt! 
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Dziewczyny połakomiłabym się na te lakiery
ale znalazłam je tylko na Nail Polish Direct i amazonie... ale ten sklep na amazonie chyba nie wysyła do PL..
Może ktoś się orientuje jak na tym NPD... niby coś mają o international wysyłce, ale nie zamawiałam nigdy nic u nich 
|
O nie... tam chyba bardzo droga przesyłka :/ najlepiej byłoby znaleźć kogoś z UK, poprosić o zakup i wysyłkę ;] mogę zapytać znajomą... 
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Spróbuje się coś dowiedzieć i byśmy sobie zamówiły może... ja umrę bez wszystkich trzech...
|
Ja też! 
Cytat:
Napisane przez Trelle
Zobaczymy jeszcze, jak przyjadą to wtedy zabiore się za przysłowiowe wiercenie dziury w brzuchu.
A teraz z innej strony... Ile kosztują m/w bilety ? 
|
W Łodzi na hali kosztowały chyba 198zł, jakoś tak.
|
|