Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-19, 15:29   #1663
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Ja byłam na połowie tego...
Legia i Łódź...
Na Legii- ten deszcz hahaha- udało mi się dotrzeć jakiś 5m od sceny ech.... Ponoć na Służewcu też lało.
Wszystko przed Tobą
Na Legii się najlepiej bawiłam, miałam wokół siebie dużo wolnego miejsca, więc szalałam i się darłam xD bez spinki żadnej, że muszę być blisko sceny.
Oj Służewiec...lało, nic nie widziałam, bo okulary mokre, no i wzrost nie ten do tego stałam w błocie koszmar się zaczął wcześniej, gdy otworzyli wejścia...(ochroniarz mnie przenosił, bo tłum by mnie zgniótł )

Cytat:
To na prawdę przeżycie warte jerdzenia samych kartofli przez kilka miesięcy.
Fakt!

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Dziewczyny połakomiłabym się na te lakiery
ale znalazłam je tylko na Nail Polish Direct i amazonie... ale ten sklep na amazonie chyba nie wysyła do PL..
Może ktoś się orientuje jak na tym NPD... niby coś mają o international wysyłce, ale nie zamawiałam nigdy nic u nich
O nie... tam chyba bardzo droga przesyłka :/ najlepiej byłoby znaleźć kogoś z UK, poprosić o zakup i wysyłkę ;] mogę zapytać znajomą...

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Spróbuje się coś dowiedzieć i byśmy sobie zamówiły może... ja umrę bez wszystkich trzech...
Ja też!

Cytat:
Napisane przez Trelle Pokaż wiadomość
Zobaczymy jeszcze, jak przyjadą to wtedy zabiore się za przysłowiowe wiercenie dziury w brzuchu.
A teraz z innej strony... Ile kosztują m/w bilety ?
W Łodzi na hali kosztowały chyba 198zł, jakoś tak.

"Świat przeszkadza mi w życiu."
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora