2012-10-19, 21:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty- część V
Cytat:
Napisane przez monika_sonia
Ja u nich nie zamawiam już, a po aferze blogowej to na pewno nie zamówię, ale sprawdziłam, że mają. Faktycznie, na e-sklepie mogą mieć a na magazynie nie. Myślę, że będzie problem z małą paczką i po prostu nie ma ich nigdzie bo jest jeden/kilku dystrybutorów na Polskę i czekają na dostawę 
|
W
Wlaśnie ta afera mnie odstrasza...
Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka
Ja zamawiam z zooplusa.
|
Nie ma.
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja
Ja zamawiam z telekarmy i ostatnio mieli.
Kurczę, to te paprochy w oczach i przy nosie to taka poważna sprawa? Bo naszej małej-białej też się zbierają, ale ani nie kicha ani nie wygląda na to, żeby jej to przeszkadzało - po prostu raz dziennie czy tam raz na dwa dni jej ten paproch wyciągniemy. Agrafce też się zbierają, tylko na czarnym chyba mniej widać, ale i tak jej przy mizianiu paluchy do oka wsadzam, żeby wyciągnąć jakieś paprochy 
|
Teraz mają braki.
Warto sprawdzić te paprochy - co prawda Iskierka w reakcji na przeprowadzkę + wcześniejsze nieleczone kichała duużo (po kilka razy na godzinę), więc była na antybiotyku... poza tym długo leczyłyśmy zapalenie spojówek, ale podobno może się tego brudku tak zbierać jak kanaliki są niedrożne (wtedy też o chore spojówki łatwiej).
|
|
|