Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-20, 18:28   #488
Krrem
Wtajemniczenie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:)

Cytat:
Napisane przez Milva2020 Pokaż wiadomość
Koniecznie daj znać, jak efekty. Ja po Kalpi Tone i Mace mam super objętość i włosy mi się prostują, a na co dzień mam falowane niewiadomoco a mieszałaś z czymś, czy tylko rozrobiłaś z wodą?

mi opakowanie 30 ml starcza na 3-4 miesiące a tak poza tym, to masz super gęste włosy

Dziś żyję w stresie od samego rana... Przyszedł czas na dołączenie nowego szynszyla do moich dwóch starszych. Kępy futra fruwały po całym domu, moje chłopaki strasznie agresywne były, a ten nowy, mimo że ma ponad rok, jest taki malutki przy nich... a ja ciągle ryczałam, jak widziałam, co się dzieje, ale taka procedura łączenia i jakoś to przeżyliśmy. 3 godziny męki i wreszcie siedzą przytulone w klatce, serce rośnie A nowego dostałam z fermy, inne szynszyle wyrwały mu futerko, więc nie miał już żadnej wartości, na futro się taka szynszyla nie nadaje... i gdybym go nie wzięła, to by go rzucili psu do zjedzenia, wiec bez chwili zastanowienia go stamtąd zabrałam Poprzednio wzięłam szynszyla, który urwał sobie łapkę skacząc po klatce i też miał iść na zabicie został wyleczony i dziś jest szczęśliwym przywódcą stada i moim pupilkiem
Dla Ciebie
A jak bym tylko tych sukinsynów dorwała

A co do koka to na skarpecie mi nie wychodził wgl A na tym zmywaku to ślicznie tylko mi jeszcze troche włosy wyłażą ale za każdymr azem coraz ładniej wychodzi

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora