2012-10-21, 11:54
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy moja dziewczyna coś ukrywa? Czy wstydzi się związku?
Cytat:
Napisane przez cerveza
Moim zdaniem jest ktoś inny w jej życiu, a może Cię nawet zdradza. I może na mnie naskoczą, ale ja bym to sprawdziła, o ile byłaby taka możliwość. No bo trochę głupio być jeleniem.
|
Takiej możliwości chyba nie ma - musiałbym ją śledzić  A to nie jest w moim stylu 
Cytat:
Napisane przez elamem
Wątpię, żeby go zdradzała i wątpię, żeby chodziło o innego nowego faceta.
Moim zdaniem to będą raczej jeszcze niezagojone rany i uczucia z poprzedniego związku.
Jeśli jednak nie ma szans, żeby taki związek powrócił to raczej z czasem powinno to całkiem już wygasać.
Ale to tylko moje przypuszczenie.
Z resztą to wszystko nie znaczy, że dziewczyna zupełnie niezależnie od sprzecznych uczuć może chcieć być z autorem, kochać go i być zadowolona z tego związku, bo każdy nosi jakąś pamięć o poprzednich związkach w sobie. Trzeba by jej się zapytać.
|
Jeśli chodzi o jej poprzedniego chłopaka to wiem, że nic już do niego nie czuje, bo sama mi to powiedziała. rozstali się ponad rok temu.
Mam jedynie wątpliwości czy nie czuje czegoś do chłopaka (mój kuzyn) z ktorym się wczesniej spotykała.Czy ten związek powroci? Mam nadzieje, ze nie.O uczuciach nie lubi mówić i nie lubi się z nimi obnosić-nie lubi jak ją całuje publicznie na przyklad-więc tego od niej nie wyciągnę.
Dziękuję za odpowiedzi
|
|
|