2012-10-21, 14:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
Napisane przez gda
Jejuuu co za noc okropna! Mąż poszedł z małym na spacer właśnie, żeby chociaż trochę pospał... A ja też idę odespać. Tylko biedny mąż - kiedy on będzie odsypiał?? 
|
ale Ty masz amsz męża anioła, bo ja mam kiochanego ale on tak dobry jak Twój to nie jest, raczej to on więcej śpi oide mnie
Cytat:
Napisane przez katiem
Jak to jest ze jedzie sie tam gdzie chlopy chca co???  U mnie to samo. Ale na szczescie w kwestii gor zdanie mamy podobne. Gorzej z morzem i wyjazdami zagranicznymi.
Dobrze ze z Jasiem wszystko w porzadku. A TY przestan sie obwiniac
Gda pieknie ci przybral 
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------
Slonce a dlaczego myslisz ze sie nie najada?
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------
BIedna malenka....to moze octenisept?
|
widziałam zdjęcie, masakra z tym motorem no ale braciszek pewnie chciał się pobawić, Zuzia już wyrosła z tego naszczescie.
to można powiedzieć że się wyspałaś my chrzcoin y za tydzień, jutro idę załatwić restaurację do końca i zapłacić 
Cytat:
Napisane przez Agnus21
Super że się poprawiło
Ja to zaczynam stresować się przy każdej zmianie pieluchy... czarna kupa minęła, za to wczoraj zobaczylam czerwoną niteczkę w kupie  krew? Dziś nic nie było. Jutro dzwonie do przychodni i idziemy do lekarza.
Na maila wrzuciłam kilka fotek mojej Niuni 
|
lepiej się przejść do pdeiatry, a jadłaś coś nowego? bo Ala już troszkę ma i tak nagle by ją coś uczuliło.
Cytat:
Napisane przez kasiam187
czesc mamuski 
jest u nas siostra tz wiec nie mam czasu na neta, chco przyznam ze wreszcie moge wypoczac bo super sie mala zajmuje
doczytalam tylko o wypadku Asiuulki !!! kochan dobrze, ze nic wam sie nie stalo  rozumiem, ze masz wyrzuty ale to kazdemu moze sie przydazyc  pamietam jak moja ciocia tak spadla z dzieckiem na rekach i w ciazy.
|
i jak się skończyła ta historia Twojej cioci?
Cytat:
Napisane przez kraven
Cześć. Ja właśnie wróciłam o lekarza. Mały waży 3600 g i mimo, że szyjka się skrociła i zmiękła to mój gin mówi, że spotkamy sie na kolejnej wizycie 1 listopada.
Iwonka trzymam kciuki za chrzciny, żeby Maluszek dzielnie wytrzymał 
|
nie znasz dnia i godziny a nuż coś się ruszy na dniac
Cytat:
Napisane przez gda
Aaa my też próbowaliśmy, ale kurczę boli!!! Mięśnie brzucha w ogóle, ale w środku tak piecze i nie chce głębiej wejść... Chyba muszę jeszcze poczekać...
Asiulka, Sojka - jakie są sposoby Waszych tż na ten seks, bo ja też już chcę! 
|
mnie też za pierwszym razem bolało i też nie chciał wejść dokońca bo mnie tak bolało. mi pomogło upicie się i wtedy poszło, ale sposób to jest baaaardzo długa gra wstępna z róznymi dziwnymi rzeczami
my wczoraj testowaliśmy mój sprzęt i powiem wam ze teraz to już wogóle gładko wchodzi w kążdej pozycji
my dzisiaj niedzielnie spokojnie, powoli nie myślę o tym wypadku. Bratowa wróciła z podróży po slubenj i jedziemy z nimi i tesciami na obiad.
|
|
|