Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-21, 14:29   #728
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Jejuuu co za noc okropna! Mąż poszedł z małym na spacer właśnie, żeby chociaż trochę pospał... A ja też idę odespać. Tylko biedny mąż - kiedy on będzie odsypiał??
ale Ty masz amsz męża anioła, bo ja mam kiochanego ale on tak dobry jak Twój to nie jest, raczej to on więcej śpi oide mnie
Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Jak to jest ze jedzie sie tam gdzie chlopy chca co??? U mnie to samo. Ale na szczescie w kwestii gor zdanie mamy podobne. Gorzej z morzem i wyjazdami zagranicznymi.

Dobrze ze z Jasiem wszystko w porzadku. A TY przestan sie obwiniac

Gda pieknie ci przybral

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Slonce a dlaczego myslisz ze sie nie najada?

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

BIedna malenka....to moze octenisept?
widziałam zdjęcie, masakra z tym motorem no ale braciszek pewnie chciał się pobawić, Zuzia już wyrosła z tego naszczescie.
Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
nacytowałam się i wszystko poszło na spacer ehhh

dzień dobry ...
noc minęła nawet w miarę, mąż wstawał zemną na zmianę znaczy się ja wstałam o 23 a mąż o 3"30 no i rano standard po 7 pobudeczka ... i Duśka zjadła i marudna jak co niedzielę ... do 10 szalała i nie mogła później zasnąć ... dopiero przed 11 oczy jej padły .. ale na krótko ... mąż poszedł z nią na spacer a ja mam się ogarnąć bo dzisiaj na urodziny maszerujemy ...

Anusia śliczny jest fabianek
katiem jak zobaczyłam ten motocykl z maleńkim to mnie ciarki przeszły ... ale braciszek dzielić się chce ...
Gda Henio ślicznie przybiera
Niegrzeczna czy możesz jeszce raz podesłać link do nawilżacza jaki nabyliście ?
Iwcia dacie radę, nasza krzykaczka nas tak zadziwiła że 2 godziny spała jak zabita nawet przy chrzcielnicy oka nie otworzyła tylko swoim uśmiechem proboszcza oczarowała u Was też wszystko się uda ...
chociaż powiem Wam że ciesze się że to święto mamy za sobą ... to już tydzień a ja nadal nie odbiłam rączki i nóżki Duśki w glince ramkowej którą dostała od chrzestnej no mała się tak stawia że szok

Ja polecam maść pieluszkową bądź pośladkową nie wiem jak w Waszych regionach na nią mówią ona jest robiona na receptę ale pięknie się spisuje ja w niąnie wierzyłam, zresztą problemów z pupcią nie mamy ale znajoma mi ją podrzuciła i posmarowałam po kupce i faktycznie jest super a wiem że po odparzeniu przy biegunce jej córeczce ona się spisywała na medal więc może warto o nią poprosić pediatrę

pięknie miałam pocytowane i nie pamiętam co komu odpisałam bo ponad godzinę produkowałam posta ...
to można powiedzieć że się wyspałaś my chrzcoin y za tydzień, jutro idę załatwić restaurację do końca i zapłacić
Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Super że się poprawiło

Ja to zaczynam stresować się przy każdej zmianie pieluchy... czarna kupa minęła, za to wczoraj zobaczylam czerwoną niteczkę w kupie krew? Dziś nic nie było. Jutro dzwonie do przychodni i idziemy do lekarza.

Na maila wrzuciłam kilka fotek mojej Niuni
lepiej się przejść do pdeiatry, a jadłaś coś nowego? bo Ala już troszkę ma i tak nagle by ją coś uczuliło.
Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
czesc mamuski
jest u nas siostra tz wiec nie mam czasu na neta, chco przyznam ze wreszcie moge wypoczac bo super sie mala zajmuje

doczytalam tylko o wypadku Asiuulki !!! kochan dobrze, ze nic wam sie nie stalo rozumiem, ze masz wyrzuty ale to kazdemu moze sie przydazyc pamietam jak moja ciocia tak spadla z dzieckiem na rekach i w ciazy.
i jak się skończyła ta historia Twojej cioci?
Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć. Ja właśnie wróciłam o lekarza. Mały waży 3600 g i mimo, że szyjka się skrociła i zmiękła to mój gin mówi, że spotkamy sie na kolejnej wizycie 1 listopada.

Iwonka trzymam kciuki za chrzciny, żeby Maluszek dzielnie wytrzymał
nie znasz dnia i godziny a nuż coś się ruszy na dniac
Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Aaa my też próbowaliśmy, ale kurczę boli!!! Mięśnie brzucha w ogóle, ale w środku tak piecze i nie chce głębiej wejść... Chyba muszę jeszcze poczekać...

Asiulka, Sojka - jakie są sposoby Waszych tż na ten seks, bo ja też już chcę!
mnie też za pierwszym razem bolało i też nie chciał wejść dokońca bo mnie tak bolało. mi pomogło upicie się i wtedy poszło, ale sposób to jest baaaardzo długa gra wstępna z róznymi dziwnymi rzeczami
my wczoraj testowaliśmy mój sprzęt i powiem wam ze teraz to już wogóle gładko wchodzi w kążdej pozycji

my dzisiaj niedzielnie spokojnie, powoli nie myślę o tym wypadku. Bratowa wróciła z podróży po slubenj i jedziemy z nimi i tesciami na obiad.
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora