2012-10-21, 14:47
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
Napisane przez Asiuulka89
lepiej się przejść do pdeiatry, a jadłaś coś nowego? bo Ala już troszkę ma i tak nagle by ją coś uczuliło.
mnie też za pierwszym razem bolało i też nie chciał wejść dokońca bo mnie tak bolało. mi pomogło upicie się  i wtedy poszło, ale sposób to jest baaaardzo długa gra wstępna z róznymi dziwnymi rzeczami
my wczoraj testowaliśmy mój sprzęt i powiem wam ze teraz to już wogóle gładko wchodzi w kążdej pozycji
|
No właśnie, nie przypominam sobie żebym coś nowego zjadła. Ja mam wrażenie że to ma coś wspólnego z tym że ona tak męczy te kupy. Niby zatwardzenia nie ma i co chwile jest kleks w pieluszce, ale ile ona się nastęka i napręży żeby zrobić.
Pójdziemy i zobaczymy.
U nas pierwszy raz też był taki. Szczypało i nie chcialo wejść do końca, także znowu mamy przerwę. Jutro nasza rocznica więc pewnie spróbujemy jeszcze raz
Właśnie, kurcze nie mam żadnego prezentu i w ogóle nie mam żadnego pomysłu. Zresztą co tu wymyślać jak ja cały czas w domu siedzę.
Chyba z tej okazji strzele sobie karmi, chociaż może lepiej nie, bo ja i tak już mam mleczarnie.
|
|
|