Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BREVOXYL-komu pomógł?PISZCIE FANI TEGO SRODKA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-22, 15:28   #1041
sandrusiekvn
Przyczajenie

Dot.: BREVOXYL-komu pomógł?PISZCIE FANI TEGO SRODKA!

Również w moim mieście nigdzie nie mogę znaleźć Brevoxylu a był naprawdę świetny. Stosowałam go punktowo od 4 lat na pojawiające się od czasu do czasu ropne wypryski i po wyciśnięciu zdezynfekowaniu i zaaplikowaniu brevoxylu zmiany znikały w jedną dobę. Rano budziłam się ze świeżą cerą nawet gdy była lekko zaczerwieniona po zmianie można było użyć podkładu. Bardzo dobrze się wchłaniał. Teraz gdy od miesiąca go nie ma! jak coś mi wyskoczy bez leczenia siedzi na skórze tydzień! W aptece Pani mi poleciła Benzacne, bo jego składnikiem podobnie jak brevoxylu jest nadtlenek benzolitu jednak benzacne nie wchłania się pozostaje na skórze klejąca skorupa a zmiany pozostają na niej jeszcze przez ok. 3 dni. Zaczełam szukać Brevoxylu w internecie i tylko natknęłam się na jakieś artykuły o rzekomym działaniu rakotwórczym co mnie mocno zaniepokoiło ... gdyż stosowałam go często i długo Początkowo miałam po nim suchą skórę jak stosowałam na całą cerę ale jak zaczęłam punktowo uzywać było ok ... Teraz mam drobne małe białe grudki, wągry takie czarne kropki koło nosa i na brodzie i na dodatek czasem mam podskórne bolesne pryszcze
sandrusiekvn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując