2012-10-22, 15:22
|
#157
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-10
Lokalizacja: Gdańsk
Wiadomości: 8 812
|
Dot.: Liść za liściem spada, każda z nas o ślubie gada! PM 2013 cz. 28 :D
Cytat:
Napisane przez melleczka
Schab pokrojony w plastry (jak na kotlety) polałam lekko olejem, przyprawiłam (sól, pieprz, jakaś marynata, oregano, można dać czosnek) i zostawiłam na całą noc  Następnego dnia ułożyłam schab w naczyniu żaroodpornym, pokroiłam cebulkę i położyłam ją na mięsko, posypałam startym żółtym serem, posmarowałam majonezem i do piekarnika  Ale w sumie nie wiem ile piekłam  Tak wyczułam, że jak otworzyłam to już dobre było  Zależy ile tego schabu, ja miałam 9 plasterków to tak 40 min. Aha - piekłam pod przykryciem, ale teraz już wiem, że lepiej jest bez 
|

i ten ser też dałaś od razu tak? Ja zwykle jak coś piekę to ser daję pod koniec na wierzch żeby się nie przyjarał ale i tak brzmi super
|
|
|