Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - getry, legginsy - watek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-17, 13:18   #692
niqska
Wtajemniczenie

Dot.: legginsy + spódniczka

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nie powiem, to zdanie było zabawne.
podzielam zdanie.

deska123 ooo tak u nas niektóre dziewczyny w szkole tak bardzo chcą się wylansowac,że kaleczą niektóre trendy

dominikasocha ok spoko modnie, orginalnie - ale nie tak jak wszscy. Osobiście lubie się wyróżniać z tłumu, ale jak widze że ktoś ma to samo co ja to już tego nie zakładam, nie lubie, poprostu tak mam. Moda spoko, powinna nas inspirować a nie przebierać. Świat nie powinien byc nudny i jednolity, każda z nas powinna, owszem brac pod uwage to co jest modne obecnie (bo dziwne by było gdyby ktoś np wyskoczył teraz w koszuli w kratę) reprezentować swój własny styl. Ok modne są legginsy, ale dlaczego każda nosi je do mini? szczerze u mnie nikt nie porwał sie jeszcze żeby załozyc legginsy, jak ktoś wczesniej wspomniał np do długiego swetra (chyba skorzystam jednak z tego pomysłu ) albo tuniki? Wszedzie tylko te jeansowe mini A kolesie nie zwracają uwagi na to co teraz modne no chyba że sa szczególnymi nadgorliwymi metrosexualnymi osobnikami (chociaż moge się mylić) moj TŻ np nie lubi legginsów Można wyglądac fajnie modnie i pociągająca wcale nie patrząc na to w czym wszscy teraz chodzą, wystarczy wyobraźnia.

apropo jeszcze tych skarpetek. Kolesiówka luz założyła modne legginsy ale jakze skaleczyła ten trend i co ? ubrała się modnie - ALE WCALE TO NIE BYŁO POCIĄGAJĄCE

pozdrawiam

niqska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując