Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-22, 18:16   #712
Krrem
Wtajemniczenie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:)

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
dzięki za przywitanie

Czytam, notuję, kupuję i działam

Ktoś z Łodzi pytał gdzie Bingacze są- widziałam w TESCO na Pojezierskiej, sporo ich było. Miałam kupić ale dopiero co skusiłam się na 3 litrowe maski i dałam sobie, chwilowo rzecz jasna, spokój.
3 litrowe maski

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Ja już się martwię.

Mój prowadzący reumatolog (i inni lekarze) w ogóle twierdzi, że na hormony jestem jeszcze za młoda

O, w ubiegłe wakacje brałam żelazo przez miesiąc, bo miałam straszny niedobór. Z pokrzywy zrezygnowałam, drożdże boję się włączyć, bo obawiam się wysypu (a u mnie z cerą nieciekawie). Nie wiem czy coś jest na skórze głowy (tzn. co jakiś czas pojawiają mi się takie duże, ropne guzki, ale to pewnie wina odżywek). Na dodatek dziś dostałam kartkę na bilans i BMI na nim 18,6 Może to też być przyczyną?

Dziś chyba nałożę oliwę na całą noc. A jutro w końcu ubiorę z rańca czapkę, bo zakupiłam
Może ktoś sie pomylił i źle policzył BMI? Mi raz kiedyś babka policzyła że moje BMI wynosi 17 a ważyłam sporo więcej niż teraz a moje obecne BMI wynosi 19.1.

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora