Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ty też nie odnajdujesz się wśród lemurów ? Witamy pośród koali :D.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-22, 17:16   #1155
old cookie
Zakorzenienie

Dot.: Ty też nie odnajdujesz się wśród lemurów ? Witamy pośród koali :D.

[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;37179937]A jak było na połowinkach? [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez MaliMariposa Pokaż wiadomość
no chyba mi się nie wydaje :d poraaażka jakaś..

własnie, opowiadaj
przesadzasz na pewno!

Średnio było fajnie, ale do czasu. Tż mi obiecywał, że sie nie upije, bo to moje połowinki i nie chce mi ich popsuć, ale nie dotrzymał słowa. O 12 go odwozili do domu. Przez 2h płakałam ze złości, taka byłam na niego wkurzona. Potem powiedziałam, że koniec rozpaczania i idę się bawić. No i potem już było nawet ok. Na drugi dzień obudziłam się jeszcze bardziej wkurzona, napisałam tżtowi smsa, w którym nieźle go ochrzaniłam, ale nic mi nie odpisał, to wkurzyłam się jeszcze bardziej, że teraz mnie ignoruje na dodatek. Od razu dzwonek do drzwi a tam tż z kwiatami Już sobie wyjaśnilismy wszystko, tż wie, że nawalił i ograniczy picie. Tydzień temu na swoich połowinkach też się upił i zamiast się bawić to siedziałam nad nim i go ogarniałam. Ale nic nie mówiłam, bo to były jego połowinki, pił ze swoimi kumplami, zresztą potem się ogarnął i było ok, ale teraz przesadził. No ale już po sprawie

8.07.2010r. <3
old cookie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując